Flexwerken, koffie drinken en lunchen in Overvecht: het kan en wel hier!

Aangeboden door ZIMIHC theater Stefanus 7 februari 2018

Dat de binnenstad van Utrecht barst van leuke koffietentjes hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Maar ook buiten de Singel is er genoeg te beleven in 030. Waar? Nou, bij Bij de Steef! bijvoorbeeld: dé werk- en ontmoetingsplek van Overvecht. Benieuwd naar deze spot? Goed nieuws, want er is komende vrijdag een feestje en jij bent uitgenodigd!

Fijne plek in Overvecht

Is Overvecht niet bepaald een plek waar je aan denkt bij het plannen van een lunchdate of een ochtendje flexwerken? Dan ben je vast nog nooit bij Bij De Steef! geweest. Verscholen achter de rode bakstenen van ZIMIHC theater Stefanus vind je een supergezellig lunchcafé. De prijzen zijn hier een stuk vriendelijker dan op veel plekken in de binnenstad.  Zo betaal je €2,20 voor een kop koffie, waar je bij de gemiddelde koffiebar in het centrum toch al gauw €3,- neer moet leggen.

Foyer wordt café

Zodra je Bij De Steef! binnenloopt, is het eerste dat opvalt: licht en ruimte. Iets meer dan een jaar geleden vond je hier nog de foyer van ZIMIHC-theater Stefanus. ‘Daar kunnen we véél meer mee’, dacht de organisatie van het theater. En zo geschiedde. Inmiddels kun je iedere werkdag van 09.00 tot 14.00 uur bij Bij de Steef! terecht voor een kop koffie of lunch die gemaakt wordt door cateraar de kokjes. Extra fijn: de ingrediënten komen voornamelijk uit De Voedseltuin, een gemeenschappelijke tuin waar Overvechters biologische groente, kruiden, fruit en bloemen met en voor elkaar verbouwen. Naast eten en drinken kun je er – dankzij de gratis en snelle wifi – ook prima flexwerken.

Foto: Bij De Steef

Lunchen met live muziek

Maar naast eten, flexwerken en even bijkomen met een kop koffie kun je Bij De Steef! ook exposities bewonderen en is er een wisselende pop-up. Elke eerste vrijdag van de maand wordt er behalve lunch ook een tof optreden verzorgd. Denk aan singer-songwriter, een 8-koppige latin swing band  en alles daar tussen in. Op 2 maart bijvoorbeeld, kun je – terwijl je een heerlijk broodje eet of je soep oplepelt – luisteren naar de mannen én vrouw van Kommer en Kwel. De mannen ontmoetten elkaar op een feestje van een begrafenisonderneming en een gezamenlijke voorliefde hebben voor oude muziek én een gezonde dosis ellende.

Feest! Kom je ook?

Ook dit weekend staat er iets leuks op de planning van Bij de Steef!. Vrijdag 9 februari bestaat Bij de Steef! namelijk 1 jaar en dat wordt groots gevierd. Ook jij bent uitgenodigd voor dit fijne feestje. Wat je daar zoal van kunt verwachten? Gezellige muziek van jazz-duo Bringing Home The Bacon, fijne deuntjes van DJ Aron en een heuse vuurshow. Klinkt als een prima manier om je weekend in te knallen, toch?

Het jubileumfeestje van Bij De Steef! vindt plaats op vrijdagmiddag 9 februari van 16.00 tot 18.15 uur. De toegang is gratis. Meer informatie vind je op de pagina van het Facebook-evenement.

ZIMIHC theater Stefanus

theaters

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:theaters
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door ZIMIHC theater Stefanus en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.