Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Utrecht

Aangeboden door FÏNLEY 10 oktober 2019

 Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Utrecht op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Café Voortuin

Café Voortuin
Foto: Café Voortuin Facebook

Wat ons betreft is Café Voortuin dé ideale plek om op zondagmiddag te relaxen. De knusse zaak heeft stoelen waar je heerlijk in wegzakt, waardoor het hier net zo ontspannen toeven is als in je eigen huiskamer. Ook fijn: je mag bij Café Voortuin je eigen eten meenemen of laten bezorgen. Oh, en wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel trek in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het feestje helemaal compleet.

De Ping Pong Club

Ping pong club
Foto: indebuurt Utrecht, via Instagram

Voor een ZoMiBo die nét even anders dan anders is, moet je wat ons betreft bij De Ping Pong Club zijn. Behalve gezellig een drankje drinken, kun je hier namelijk ook – je raadt het al – je vrienden uitdagen voor een potje good old tafeltennis! Klaar met pingpongen? Kies een fijne tafel, pak er een bordspel uit de spellenkast bij en je bent ongetwijfeld nog uren zoet. Fanatiek spelletjes spelen maakt vaak hongerig, maar gelukkig is daaraan gedacht. Bij de borrel kun je onder andere mezze schalen, bitter- of bietenballen en falafel bestellen.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Op Roose

Zin om voor de verandering eens buiten de binnenstad te borrelen? Trommel je vrienden of familie maar op en ga naar Kanaleneiland, want daar vind je sinds deze zomer Op Roose. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht op het kanaal, en op een mooie dag kun je lekker plaatsnemen op het ruime terras. Kom je borrelen, dan heb je keuze uit lekkere hapjes als bitterballen, nachos en een plank met charcuterie. Daarbij kun je een lekkere FÏNLEY bestellen. Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer vroeg op je werk moet verschijnen. Op de kaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Er zit geheid een drankje bij dat je lekker vindt!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.