Feest! De Rode Vosch bestaat 1 jaar en het regent de komende week prijzen

Aangeboden door De Rode Vosch 27 september 2017

Goed nieuws voor iedereen die niet vies is van een feestje: Aussie Gastro-pub De Rode Vosch bestaat een jaar! Wie jarig is trakteert en dus krijg je komende zaterdag 30 september een gratis glaasje bubbels als je bij De Rode Vosch komt eten én regent het vanaf volgende week prijzen. Het restaurant viert haar verjaardag namelijk van 30 september tot 6 oktober met een spetterende giveaway week

Wat er zoal te winnen is? Wat dacht je van een heerlijke fles Australische wijn, een high wine voor twee personen, een beer bucket of een dinerbon ter waarde van €80,-? Om kans te maken op deze fijne prijzen hoef je alleen maar de Facebookpost hieronder te delen (inclusief fantastisch Oprah-gifje, doet het vast goed op je timeline) en De Rode Vosch op Facebook te liken.

Ben jij een van de lucky winners? Dat hoor je tijdens de giveaway week. Elke dag wordt op de Facebookpagina van De Rode Vosch een winnaar bekend gemaakt. Als jij een van de geluksvogels bent mag je je prijs komen claimen tijdens een avondje uit in De Rode Vosch.

Down under in Utrecht

Om kennis te maken met de Australische keuken (óf om je Australische avonturen opnieuw te beleven) hoef je de stad niet uit. Stap over de drempel van De Rode Vosch en je waant je binnen no-time down under. Hier eet je Kangaroo Gua Bao (oftewel: kangoeroe op een gestoomd broodje), een pulled mushroom taco of tuna ceviche met een goed glas Australische wijn. Extra leuk: je bestelt hier porties ter grootte van een voorgerecht. Zo kun je gedurende je avond uit meerdere gerechtjes proeven en delen met elkaar én ervaar je meteen hoe veelzijdig de Australische keuken is.

De Rode Vosch

restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 00:00

Voorstraat 14, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door De Rode Vosch en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.