Fan van de Aziatische keuken? Dan word je vast blij van dit restaurant

Aangeboden door Wagamama 7 juli 2018

Kruidige curry’s, heerlijke ramen, zachte bao buns: word jij blij van de Aziatische keuken? Dan hebben we een fijne tip voor je: Wagamama op het Stationsplein. Wereldwijd heeft deze keten 150 vestigingen, waarvan je er sinds maart één in ons eigen stadsie vindt. 

En dat is héél fijn als je in de buurt bent van het station en behoefte hebt aan een gezonde, snelle en smaakvolle hap. Bij Wagamama zijn ze namelijk razendsnel: binnen pakweg een kwartier heb je je kom ramen of curry voor je neus.

Van curry tot gyoza’s

Op de menukaart van Wagamama vind je overigens veel meer dan dat: naast acht soorten ramen (grote kommen bouillon en verschillende toppings) en veertien soorten curry’s (van kruidig en mild tot superpittig) serveert het restaurant ook zeven teppangerechten (noedels gebakken op een hete plaat) en vijf donburi (een grote kom met gestoomde rijst en verschillende soorten toppings). Ook kun je er je buik rond eten aan bao buns, gyoza’s, edamameboontjes, duck wraps en nog veel meer smakelijke bijgerechten. Bij al dat lekkers drink je een versgeperst sapje, Japanse sake of Aziatisch speciaalbiertje.

Tekst loopt door onder de foto.

Wagamama Utrecht

Waga-wátte?

Fun fact: Wagamama is Japans en betekent ‘ondeugend kind’ of ‘ iemand die eigenwijs en vastberaden is’. Hoe je dat terugziet in het restaurant? Door de wijze waarop gerechten worden geserveerd bijvoorbeeld. Is een gerecht klaar, dan wordt het direct naar je tafel gebracht. Geen nette manier van serveren misschien, maar wel een fijne als je van kakelvers eten houdt! Om die snelheid én versheid erin te houden serveert het eigenwijze Wagamama daarnaast bijgerechten in plaats van voorgerechten. En wil je reserveren? Dan heb je pech! Aan reserveren doen ze niet bij Wagamama, want er is altijd voor iedereen een plek vrij! Dat komt niet alleen doordat ze snel koken, maar ook door de lange tafels waar iedereen die binnenloopt kan aanschuiven.

Waar dan?!

Mocht je Wagamama nog niet gespot hebben in Utrecht: je vindt het restaurant op het Stationsplein, onder het inmiddels befaamde bollendak. Je kunt er terecht voor lunch of diner.

Wagamama

restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 22:00

Stationsplein 12-14, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.