Er komt nóg een filiaal van De Pizzabakkers in Utrecht

Door Janine Guijt 21 januari 2019

De Pizzabakkers is taking over! Je vindt het restaurant al aan de Nachtegaalstraat en de Voorstraat in Utrecht en in november vertelden we je dat er nog twee vestigingen van deze pizzahemel naar Utrecht komen, aan de Croeselaan en de Twijnstraat om precies te zijn. En daar blijft het niet bij, want ook Leidsche Rijn centrum krijgt een filiaal van De Pizzabakkers. 

De zaak komt in een groot hoekpand van het Berlijnplein te zitten. Wanneer de vestiging precies opent, is nog niet bekend.

Snelle hap of uitgebreid tafelen

Bij De Pizzabakkers kom je voor houtovenpizza’s, huisgemaakte limoncello, scroppino en andere Italiaanse lekkernijen. Je kunt er snel een pizza eten voordat je bijvoorbeeld naar de film of een concert gaat, maar ook uitgebreid tafelen met antipasti, pizza en prosecco. De Pizzabakkers heeft zeven vestigingen in Amsterdam en opent binnenkort ook in Delft.

Nóg meer nieuws in Leidsche Rijn

Naast De Pizzabakkers opent ook chocoladewinkel Leonidas een vestiging in het centrum van Leidsche Rijn. Volgens de website Leidsche Rijn Nieuws kun je er straks chocoladedesserts proeven én komt er een chocoladefontein middenin de winkel te staan.

Ook nieuw in Utrecht:

ZZP’ers en vergadertijgers opgelet: er opent een nieuwe flexwerkplek in Utrecht

Als ZZP'er of thuiswerkfanaat kun je natuurlijk iedere dag met je laptop aan je keukentafel of in ee...

Cheers! We krijgen een Rum Club in Utrecht

Ja, je leest het goed: binnenkort kun je proosten in de enige echte Rum Club. De nieuwe horecazaak w...

Binnenkijken in het gloednieuwe, superluxe Inntel Hotel in Utrecht: ‘Alsof je zo de stad inzwemt’

Ja mensen, we hebben er sinds gisteren (14 januari) een gloednieuw hotel bij in Utrecht: het Inntel ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.