Eten & drinkenOndernemersbijdragen

Doen: waan je Queen Elizabeth tijdens de afternoon tea van Bistro Karel 5

Dit artikel wordt je aangeboden door Bistro Karel 5
14 november 2017

Brrr, koud hè? Kun je wel een opwarmer gebruiken? Dan hebben we een leuke tip voor je: schuif aan voor de afternoon tea bij Bistro Karel 5.  Je geniet van thee, prosecco en bijzondere hapjes in verschillende gangen: tomatenbrood met zalm en miereikswortel of panna cotta met witte chocoladecrumble en ananas.

De naam ‘high tea’ dekt eigenlijk de lading niet van het gastronomische theefeestje bij Bistro Karel 5. Er komen culinaire kunstwerkjes voorbij die je bij een doorsnee middag theeleuten niet zo snel op je etagère verwacht. Zo begin je de afternoon tea met een goed glas prosecco en een gepocheerd eitje. Daarna kun je je borst natmaken voor nog véél meer lekkers. Wat dacht je van een saucijzenbroodje met Wagyu-vlees? Of een komkommer sorbet met yoghurt en groene kruiden? Maar ook een aantal klassiekers passeren de revú: scones met clotted cream en verschillende sandwiches, bijvoorbeeld.

Hoe de rest van de afternoon tea eruit ziet? Komt ‘ie:

Amuse:
• gepocheerd eitje

Hartig:
• tomatenbrood met zalm en mierikswortel
• sandwich eiersalade met truffel
• saucijzenbroodje met Wagyu
• quiche met seizoensgroenten

Verfrissende tussengang:
• komkommer sorbet met yoghurt en groene kruiden

Zoet:
• scones met clotted cream en lemon curd
• panna cotta met witte chocoladecrumble en ananas
• tarte tatin van tonkabonen
• tartelette van chocolade
• amandelcake met amerene
• macaron kokos en passievrucht

En ondertussen wordt er natuurlijk heerlijke thee geserveerd. Loopt het water je al in de mond? Je kunt de afternoon tea reserveren via de website van Bistro Karel 5. Voor zo’n culinaire middag betaal je €31,00 per persoon (€36,75 als je voor champagne kiest in plaats van prosecco).

Bistro Karel 5

lunch

nu gesloten09:00 - 22:00

Geertebolwerk 1

Bekijk meer: lunch
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Bistro Karel 5 en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie