Dit zijn de leukste lunchtentjes in Utrecht volgens…jullie!

Door Anne-Meike van den Berg 8 april 2018

Of je tussen de middag nou zin hebt in een lekker soepje, een vegan salade of wit brood met kroketten: er zijn in Utrecht ontelbaar veel leuke plekken waar je terecht kunt om te lunchen. Wij hebben zo onze favoriete lunchtenten in de stad, en jullie ook, bleek uit alle reacties die we kregen!

Local Marie-Cécile eet graag een broodje bij lunchroom Pampalini en Mijntje en Natasja van de winkel ZININ gaan vaak naar de Sea Salt Saloon voor een uitgebreide lunch. En zo zijn er nog veel meer fijne plekken in Utrecht waar je lekker kunt lunchen. Dit zijn jullie favorieten!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

In het zonnetje bij Daen’s

“Mijn vriend Joost van Dijk en ik ploffen graag neer bij Daen’s voor een lekkere plank met hapjes of een soepje + broodje”, vertelt Sytske Blaauwbroek ons. “En met het zonnetje op komst aankomend weekend weet ik al op welk terras wij te vinden zijn!”

Daen’s bed en breakfasts

Nu open12:00 - 18:00

Korte Minrebroederstraat 13-17, Utrecht

Bekijk meer:bed en breakfasts

Lunchen aan de Veilinghavenkade

Juliette Gariano tipt Pesto aan de Veilinghavenkade. Volgens haar kun je daar heerlijk Italiaans eten en wij hebben zo het vermoeden dat Juliette als geen ander weet hoe écht Italiaans eten hoort te smaken…

Pesto italiaanse restaurants

Vandaag gesloten

Veilinghavenkade, Utrecht

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Glutenvrij lunchen

Nienke Gottenbos heeft meerdere favorieten: SLA, LEON en Bagels & Beans. Waarom juist deze lunchspots? “Die hebben allemaal glutenvrije opties!”

Bagels & Beans Biltstraat lunch

Nu open08:00 - 17:30

Biltstraat 60, Utrecht

Bekijk meer:lunch

Oer-Utrechts broodje

snackbar-utrecht-2
Foto: ANP

Martijn Meulenbroek tipt geen hippe lunchtent met vegan salades, maar een oer-Utrechtse snackbar en broodjeszaak: Broodje van Martin. En aangezien het indebuurt Kantoor om de hoek zit bij Martin, weten wij als geen ander dat je hier héél prima kunt lunchen!

Broodje van Martin snackbars

Nu open11:00 - 18:00

Willemstraat 4, Utrecht

Bekijk meer:snackbars

Nog meer lunchtips

A post shared by broodnodig (@broodnodig1) on

We kregen nog veel meer fijne lunchtips van jullie:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.