Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Echt waar! Je kunt een brunchdate winnen met een héle leuke, vrijgezelle Utrechter

Aangeboden door ANNA Pancakes 29 januari 2020

Single ladies opgelet! Heb jij geen zin om Valentijnsdag dit jaar weer in je uppie op de bank door te brengen? Dat snappen ze bij Anna Pancakes helemaal, en daarom kun je een brunchdate winnen met een hele leuke Utrechter…

Creatieve surfer

Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wie er op 14 februari tegenover je komt zitten. Daarom vertellen we je graag al wat meer over je date. Jip is 26 jaar en afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten, hier in Utrecht. Hij werkt tegenwoordig als freelance filmmaker en illustrator, en gaat in zijn vrije tijd graag surfen. Genoeg om over te kletsen tijdens de eerste ontmoeting!

Zoveel pancakes als je hartje begeert

Wat je verder kan verwachten van de date? Anna Pancakes nodigt jou uit om, in gezelschap van Utrechter Jip, op Valentijnsdag te komen brunchen. Denk: zoveel pancakes eten als je hartje begeert, genieten van lekkere drankjes én ondertussen kennismaken met een héle leuke vrijgezel. Zeg nu zelf: dat klinkt als een geweldige manier om Valentijnsdag door te brengen, toch?!

It’s a date!

Zie jij een date met Jip wel zitten? Geef jezelf óf je vrijgezelle vriendin(nen) dan op voor de actie van ANNA Pancakes via dit formulier.

Als je wordt uitgekozen, mag je op 14 februari komen brunchen met Jip. Houd ANNA Pancakes ook in de gaten via Instagram (@annapancakesutrecht), want daar kun je de komende tijd nog meer over deze leuke jongen te weten komen!Meer over ANNA Pancakes ontdekken?

ANNA Pancakes

restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 17:00

Voor Clarenburg 10-12, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.