Dit Utrechtse kiprestaurant maakt kans op de titel Leukste Restaurant 2019

Aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht 8 februari 2019

Ben jij ook zo’n fan van écht lekkere kip? Dan hoeven we je vast niet te vertellen dat je daarvoor bij Alan & Pim’s in Leidsche Rijn moet zijn! Het restaurant grilt de kippetjes zó lekker, dat ze in de race zijn voor de titel Leukste Restaurant 2019.  

Bekroon de kippen

Heb jij de kippetjes van Alan & Pim’s (meer dan) eens geproefd en ben je fan? Dan is dit hét moment om je liefde voor de zaak te bewijzen. Hoe? Door je stem uit te brengen! De titel Leukste Restaurant 2019 is een felbegeerde prijs onder restauranteigenaren door het hele land. Restaurants worden gekozen op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau. Vorig jaar was American Steakhouse Broadway de Utrechtse winnaar. 

Hap, slik, klaar!

Stemmen is heel makkelijk en in een mum van tijd gedaan. Wanneer je hier klikt, kom je terecht bij het online stemformulier dat eigenlijk voor zichzelf spreekt. Zoek en selecteer Alan & Pim’s uit de lijst met Utrechtse restaurants, vul een rapportcijfer in voor de genoemde punten en je bent klaar. Door te stemmen maak je ook nog eens kans op een aantal leuke prijzen, waaronder een hotelovernachting of een dinerbon. Hup, op naar dat stemformulier dus!

Tekst gaat verder onder gifje

Hier eten is lekker én leuk

Wél groot liefhebber van kip op je bord maar nog niet langs geweest bij Alan & Pim’s? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Dit restaurant bewijst dat je met een lekker stukje kip eindeloos kunt variëren. Gekruid van het spit, verwerkt in een goedgevulde salade of misschien toch als burger. Bij Alan & Pim’s eet je kip in de vorm die jij het lekkerst vindt! En het is nog hartstikke verantwoord ook. De kippetjes zijn afkomstig van Tante Door en hebben een goed leven gehad.

Naast het steengoede menu is lunchen of dineren bij Alan & Pim’s ook gewoon heel erg leuk. Dat komt door de vriendelijke bediening, maar ook door de inrichting die je uitnodigt om op ieder moment van de dag binnen te lopen. Zakenlunch, romantisch diner of etentje met het hele gezin? Bij Alan & Pim’s past het altijd. Het verbaast ons dan ook niet dat het restaurant in de huidige tussenstand van de verkiezing Leukste Restaurant 2019 in Utrecht aan kop gaat!

Lees meer:

Alan & Pim's Utrecht

De kippetjes van Alan & Pim’s zijn dé hit van Leidsche Rijn

Je hebt waarschijnlijk al héél vaak een stuk kipfilet in de pan gegooid als je even snel wilde eten....
Alan & Pim's Utrecht

4 x de leukste reviews over kiprestaurant Alan & Pim’s in Leidsche Rijn

Check je ook altijd de online reviews voordat je naar een restaurant gaat? En lig je dan ook wel een...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht Meer over Alan & Pim’s Utrecht ontdekken?

Alan & Pim’s Utrecht

restaurants en horeca

Nu open11:30 - 23:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Brusselplein 11, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.