Dit restaurant is verkozen tot Leukste Restaurant 2019 van Utrecht

Aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht 18 april 2019

Op naar Alan & Pim’s in Leidsche Rijn! Dit kiprestaurant is namelijk verkozen tot ‘Leukste Restaurant 2019’ van Utrecht tijdens de ‘Verkiezing Leukste Restaurant 2019′. Met bijna 500 stemmen en een eindcijfer van 9,3 liet Alan & Pim’s bijna veertig andere genomineerden achter zich.

Grote winnaar in de Domstad

De afgelopen weken konden mensen uit heel Nederland stemmen op hun lievelingsrestaurant via de site van ‘Verkiezing Leukste Restaurant’. Op het stemformulier gaven mensen het restaurant van hun keuze een cijfer voor de bediening, gastvrijheid en kwaliteit van het eten. Op basis van die cijfers zijn de winnende restaurants gekozen op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau. Alan & Pim’s kwam daarbij uit de bus als gemeentelijke winnaar in Utrecht.

Tekst gaat verder onder de foto

Alan & Pim's Utrecht
Foto: Alan & Pim’s

Fantastisch lekker

Als je Alan & Pim’s nog niet kent, vertellen we je graag wat je kunt verwachten. Dé specialiteit van het restaurant is kip van het spit. Op het menu vind je gegrilde halve kippetjes in vijf variaties. Allemaal even krokant en smaakvol, maar nét wat anders door het toevoegen van verschillende sausjes en kruiden. De kip die je op je bord krijgt is trouwens afkomstig van Tante Door, een merk dat enkel kippen levert die een goed en gezond leven hebben geleid. Met die gedachte in je achterhoofd smaakt de kip hier toch extra goed!

Dit wil je zelf proeven

Kom je lekker een hapje eten bij het ‘Leukste Restaurant 2019′ in de stad? Gezellig! Of je nu met collega’s, familie of vrienden komt; bij Alan & Pim’s zit je goed voor iedere gelegenheid. Via de oranje button onderaan dit artikel kun je direct een tafel reserveren.

Lees ook:

Alan & Pim's Utrecht

De kippetjes van Alan & Pim’s zijn dé hit van Leidsche Rijn

Je hebt waarschijnlijk al héél vaak een stuk kipfilet in de pan gegooid als je even snel wilde eten....
Alan & Pim's Utrecht

4 x de leukste reviews over kiprestaurant Alan & Pim’s in Leidsche Rijn

Check je ook altijd de online reviews voordat je naar een restaurant gaat? En lig je dan ook wel een...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht. Meer over Alan & Pim’s Utrecht ontdekken?

Alan & Pim’s Utrecht

restaurants en horeca

Geopend11:30 - 23:00

Brusselplein 11, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.