Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit restaurant heeft een buffet met 30 (!) verschillende toetjes

Aangeboden door Wereldsmaken 4 juni 2019

Mini-crêpes, romige panna cotta, tiramisu: wat voor toetje je ook in gedachten hebt, grote kans dat je het vindt bij restaurant Wereldsmaken. Bij dit all you can eat restaurant geniet je van een dessertbuffet met maar liefst dertig verschillende nagerechten. Heaven! 

Weer wat anders

Bij Wereldsmaken heb je iedere dag keuze uit dertig toetjes. Welke dat zijn, is iedere dag nét even anders. Om het buffet lekker gevarieerd te houden, verandert de samenstelling ervan regelmatig. Wat niet verandert, is dat het buffet altijd voor iedere smaak iets lekkers bevat. Ben je fan van gezonde toetjes, dan kun je je bord volladen met seizoensfruit en er een verse smoothie bij nemen. Ga je liever voor een guilty pleasure? Dan kun je altijd gaan voor verse wafels, taart, muffins of spekkoek. En alsof dat niet genoeg is, is er ook een chocoladefontein!

Blijf zo lang je wilt

Dat toetjesbuffet is niet de enige reden waarom je bij Wereldsmaken wilt komen. Ook voor je aan het nagerecht begint, is er genoeg lekkers te proeven! Het restaurant serveert eten van over de hele wereld: van verse pizza tot sushi. Bovendien geldt hier geen tijdslimiet. Dat betekent ongestoord genieten en zo lang natafelen als je wilt: hoe fijn is dat?!

Drinken is inbegrepen

Bij veel all you can eat restaurants valt de rekening hoger uit dan verwacht, omdat de dranken er achteraf bij komen. Niet bij Wereldsmaken! De prijs die je betaalt, is inclusief fris, bier en wijn.

Op naar The Food Spot

Wereldsmaken is gevestigd in The Food Spot: een food court langs de A2. Parkeren kan gratis voor de deur, en daarnaast kun je het restaurant bereiken met de bus. Hoeveel je betaalt, hangt af van de dag waarop je komt. Van maandag tot en met donderdag kost een etentje (inclusief drank) €29,95. In het weekend betaal je €32,95 per persoon. Trek gekregen? Dachten we al! Via de oranje button hieronder kun je jouw tafel reserveren.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wereldsmaken. Meer over Wereldsmaken ontdekken?

Wereldsmaken

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Proostwetering 80-L, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.