Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Utrechtse bierwinkel doet aan bezorgen (en je shopt nu met korting!)

Aangeboden door Little Beershop 5 november 2020

Dat is nog eens leuk nieuws voor alle Utrechtse bierfans: Little Beershop doet sinds kort aan bezorgen! In de knusse winkel aan de Hardebollenstraat vind je meer dan 500 verschillende bieren en er komen wekelijks zo’n 25 nieuwe soorten bij. Al die bieren zijn bovendien te vinden in de webshop, waar je gemakkelijk losse blikjes, flesjes én borrelpakketten koopt. Heb je een keuze gemaakt? Binnen Utrecht kan Little Beershop jouw bestelling al binnen zestig minuten (of gewoon later diezelfde dag), geheel coronaproof bezorgen met fietskoeriersdienst Packaly. Het allertofste nieuws: als indebuurtlezer bestel je tijdelijk met korting!  

“Met 500 bieren hebben wij het grootste bierassortiment van Utrecht, dat we binnen 60 minuten bij je thuis kunnen leveren”, vertelt Little Beershop eigenaar Fred Buddingh. Naast het grote assortiment is er nog iets dat zijn winkel bijzonder maakt: “Ik richt me voornamelijk op nieuwe bieren: regelmatig hebben we de primeur van nieuwe nationale en internationale brouwerijen.” Naast alle nieuwe aanwinsten van over de hele wereld vind je in Freds winkel ook een vast assortiment van lokale brouwerijen: “Denk bijvoorbeeld aan bier van De Kromme Haring, vandeStreek, Eleven Brewery en Oproer.”

Binnen zestig minuten voor je deur

Als je het leuk vindt om rond te snuffelen tussen de verschillende bieren, ben je van dinsdag tot en met zondag welkom bij bierwinkel Little Beershop aan de Hardebollenstraat 7. Ga je in deze gekke tijd liever niet de deur uit? Dan komt het bier gewoon naar jou toe! “Voor de bezorgdienst werk ik samen met koeriersdienst Packaly. Zij bezorgen dinsdag tot en met zondag tijdens de openingstijden van de winkel en ook in de avond”, zegt Fred. Hierbij worden de regels van het RIVM omtrent COVID19 strikt opgevolgd.

“De koerier bezorgt je bestelling in een straal van vijf kilometer rondom de winkel”, aldus Fred. In Leidsche Rijn bezorgt Little Beershop helaas niet aan huis: “Daar hebben we wat anders op gevonden. Je kan je bestelling afleveren bij onze pick-up locatie Restaurant Venster aan het Berlijnplein. Dan kan je hier hier gelijk lekker eten afhalen.”

Tekst gaat verder onder de foto

Little beershop
Foto: indebuurt Utrecht

Perfecte timing

Little Beershop doet sinds maart aan bezorgen. Fred legt uit: “Ik had al langer plannen voor een webshop, maar er gaat veel tijd zitten in het opzetten ervan. Op een dag stapte hier iemand binnen van de Utrechtse startup Packaly. “Ze werken met gescreende koeriers die pakketjes bezorgen voor allerlei verschillende winkels. Ik was direct enthousiast. Ik vind het superstoer om mijn klanten binnen 60 minuten hun bestelling te leveren.” Dat hij begin dit jaar in contact kwam met Packaly, kwam heel goed uit. “Ik had de website live gezet in maart; iets voordat de eerste lockdown begon. Het was toevallig precies het juiste moment!”

Yes! Bestellen met 10 procent korting

We verklapten het al: speciaal voor indebuurt-lezers heeft Fred een toffe aanbieding bedacht. Tot en met 5 december krijg je 10 procent korting op je online bestelling. Hoe je die korting claimt? Simpel! Gebruik de code ‘PROOSTJOCHIE’ bij het afrekenen. Via de oranje button hieronder ga je direct naar de webshop van Little Beershop.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Little Beershop. Meer over Little Beershop ontdekken?

Little Beershop


Gesloten11:00 - 18:00

Hardebollenstraat 7, Utrecht

adv.