Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze is voor alle studenten! Zo ziet de ideale stapavond in Utrecht eruit

Aangeboden door Grand Café De Vrienden 12 februari 2020
Iedereen die in Utrecht studeert (of dat in heeft gedaan) weet: donderdag is in onze stad de allerleukste stapavond! In de Domstad vind je gelukkig genoeg plekken om de bloemetjes buiten te zetten, maar er is één kroeg waar stappen extra leuk én goedkoop is. Waar je moet zijn? Bij Grand Café De Vrienden aan de Nobelstraat.

Voordat je gaat stappen, is het wel zo handig om eerst wat lekkers te eten en meteen een goede bodem te leggen. Daarvoor kun je zeker terecht bij De Vrienden! Op de (onlangs vernieuwde) kaart vind je diverse betaalbare happen, zoals een XXL schnitzel, een vegetarische strüdel met onder andere spinazie en feta en een gehaktbal met bierjus. Daarnaast is er een wekelijks wisselende daghap én een pasta van de week.

Proost!

Voor al die lekkere gerechten ben je bij De Vrienden bovendien nooit veel kwijt. De meeste gerechten kosten ongeveer een tientje. Zo kun je dus goed én goedkoop uit eten en vast in de stemming komen voor het stappen.

Bij al dat lekkers hoort natuurlijk ook een drankje. Ook daarvoor hoef je niet diep in de buidel te tasten. Bestel je vier hoofdgerechten, dan krijg je een pitcher bier helemaal gratis. Is dat even mooi meegenomen!

Tekst gaat verder onder de foto

De Vrienden
Foto: Grand Café De Vrienden

Losgaan met De Jongens Van Je Weet Wel

Na die eerste paar biertjes zit de stemming er vast al goed in! Mooi, want ook de rest van de avond wordt bij De Vrienden een groot feest. Blijf lekker hangen, want vanaf 23.00 uur is er live piano entertainment, verzorgd door De Jongens van Je Weet Wel. Wat voor muziek er voorbijkomt, is aan het publiek: je kunt namelijk verzoeknummers inleveren bij de band. Ondertussen kun je lekker goedkoop verder drinken, want tussen 22.00 en 00.00 uur betaal je voor vijf biertjes maar €5,-!

Door tot in de late uurtjes

Nog geen zin om naar huis te gaan? Dat is gelukkig ook nergens voor nodig. Na De Jongens Van Je Weet Wel komt DJ Jordi langs, om te blijven hangen tot in de late uurtjes. Van feestnummers tot top 40 hitjes: qua muziek gaat het bij De Vrienden alle kanten op. En alsof dat nog niet leuk genoeg is, kun je op donderdag ook terecht bij de après skihut! Hier kun je het krokodillenspel spelen, losgaan op heerlijke après ski nummers én natuurlijk vloeit het bier de hele avond rijkelijk.

Nog meer lezen over Grand Café De Vrienden:

De Vrienden

Insidertip: hier in Utrecht scoor je een lekkere daghap voor nog geen tientje

Dat je bij Grand Café De Vrienden terecht kunt voor een avondje stappen weet je waarschijnlijk wel. ...

Doordeweeks stappen of borrelen? Bij Grand Café De Vrienden is iedere dag iets te doen

Supertoll! Je kunt sinds kort losgaan in een après skihut in UtrechtMeer over Grand Café De Vrienden ontdekken?

Grand Café De Vrienden

cafés

Gesloten21:00 - 04:00

Nobelstraat 8 - 10, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.