Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cheers! Deze bierproeverij wil je écht een keer doen

Aangeboden door Op Zuid 2 september 2019

Hé, bierliefhebber! Trommel je vrienden, vriendinnen en collega’s die ook van bier houden maar op. Wij hebben namelijk een superleuke tip voor jullie: de bierproeverij bij Op Zuid. Tijdens de proeverij krijg je vijf verschillende biertjes en én een rijkelijk gevulde borrelplank voor je neus. Dat klinkt goed!

Laat je verrassen

Als er een plek is waar bierfans hun hart kunnen ophalen, is het Op Zuid. Bij de NY Style bistro en bar staan meer dan veertig verschillende bieren op de kaart. Vijftien daarvan zijn op tap en wisselen regelmatig. Kom je langs voor de bierproeverij, dan selecteert Op Zuid vijf verschillende bieren om te proeven. Per soort krijg je een uitleg over de achtergrond, zodat je weet wat je gaat drinken. Daarbij komt ook een borrelplank op tafel met onder andere vleeswaren, kaas, bitterballen, garnalenkroketjes en brood met kruidenboter.

Tekst gaat verder onder de foto

Met z’n tweeën of met een groep

Je kunt de bierproeverij bij Op Zuid reserveren vanaf twee personen. Leuk als date of om je beste vriend(in) te verrassen! Met een groter gezelschap ben je natuurlijk ook van harte welkom. Goed om te weten, is dat de bierproeverij altijd start tussen 14.00 en 17.00 uur of na 20.30 uur. Een proeverij duurt ongeveer anderhalf uur en kost €22,50 per persoon. Wil je meer weten of direct reserveren? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Liever spontaan

Als je liever spontaan langskomt en een biertje van de kaart wilt, is dat ook mogelijk. Als we je dan nog één tip mogen geven: ga langs op een zonnige dag en neem plaats op het terras. Wij werden uitgenodigd om het terras te testen en kunnen je vertellen dat je hier heerlijk zit! Hier lees je er meer over:

op zuid terras

Terras getest: wij gingen wat drinken bij Op Zuid

Of wij van indebuurt Utrecht een keer het terras van Op Zuid wilden komen testen, was de vraag. Dat ...

Op Zuid bestaat één jaar: ‘Er hangt hier een goede en gezellige sfeer’

Eten of borrelen met een grote groep: hier in Utrecht kan hetMeer over Op Zuid ontdekken?

Op Zuid

bars

Gesloten11:30 - 00:00

Neerlandiakade 2a/b , Utrecht

Bekijk meer:bars

adv.