De perfecte zomeravond vier je bij Op Zuid en dit is waarom

Aangeboden door Op Zuid 29 juni 2018

Op Zuid is de nieuwste aanwinst van Hoograven. De NY Style Bistro & Bar is inmiddels een maand open en wat blijkt? Het is inderdaad een topplek om te genieten van de zomerse avondzon. Ben je nog niet langs geweest, pak de volgende zwoele zomeravond dan je kans. Er is namelijk heel veel om van te genieten bij Op Zuid. 

Zomerbriesje? Check!

Zwoele zomeravonden zijn van zichzelf al aangenaam, maar wat het nóg een stukje beter kan maken is een zomers briesje. Daarvoor zit je bij Op Zuid helemaal goed, want de ligging aan de Vaartsche Rijn zorgt ervoor dat je nét even wat meer verkoeling meepakt dan in de binnenstad.

Loungebank? Check!

Lekker zitten kun je bij Op Zuid wel. Buiten kun je relaxen op de houten loungebanken met lekker dikke kussens. Zo kun je zover onderuitzakken als je maar wil. Wil je eerst nog een hapje eten en liever aan een normale tafel zitten, dan kan dat ook! Buiten vind je naast loungebanken ook hoge bartafels en gezellige zitjes waar je perfect kunt genieten van de laatste zonnestralen en het lekkere eten.

Lekken en betaalbaar eten? Check!

Eten is een feest bij Op Zuid! Het is namelijk lekker en betaalbaar. Die combinatie wordt mogelijk gemaakt door de prachtige keuken, die is voorzien van goede apparatuur waaronder een Josper Grill, houtoven en rotisserie. Geen wonder dat de pizza’s en entrecotes eruit zien om direct opgegeten te worden! Bekijk de foto’s maar eens om de in de stemming te komen!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Koud drankje? Check!

Bij een echte zomeravond hoort natuurlijk een zomers drankje. En of dat voor jou nu een koud biertje is of een goede cocktail, bij Op Zuid hebben ze het waarschijnlijk wel op de kaart staan. Het drankenassortiment is namelijk enorm divers. Benieuwd wat ze allemaal serveren? Bekijk dan hier de menukaart. Dat scheelt je op de avond zelf een half uur van je tijd om te kiezen uit al die lekkere zomerdrankjes.

De perfecte zomeravond? Check!

Het enige waar ze bij Op Zuid niet voor kunnen zorgen, is lekker weer. Maar als het dan zover is in Utrecht – en gelukkig is dat al een heleboel weken het geval – zet dan koers naar Op Zuid en geniet van de beste ingrediënten bovenop die aangename temperaturen. En mocht het toch wat koud zijn, dan vind je binnen ook alles wat je nodig hebt voor een heerlijke avond: een mooi interieur, een hele relaxte sfeer en fijne muziek. Als jij het goede gezelschap regelt, fixen ze de rest bij Op Zuid.

Op Zuid is iedere avond geopend tot 00.00 uur. Santé!

Op Zuid

bars

Nu gesloten11:30 - 00:00

Neerlandiakade 2a/b , Utrecht

Bekijk meer:bars

adv.