De Pepernotenfabriek is weer open!

Door Anne-Meike van den Berg 28 september 2016

Wachten met pepernoten snoepen tot het 5 december is? Nu De Pepernotenfabriek van Van Delft aan de Vismarkt in Utrecht weer open is, wordt dat wel érg moeilijk met zoveel lekkers in de schappen. Wij zeggen: wachten hoeft niet, kom maar door met die pepernoten!

Ieder jaar duiken ze weer eerder op in de schappen: pepernoten. In het begin denk je nog ‘belachelijk, je gaat toch geen pepernoten eten in de zomer!?’. Maar één voor één bezwijkt iedereen uiteindelijk toch voor de pepernotenverleiding…

Volgens oud recept

Niet gek, want de kruidnoten zijn gewoon écht heel erg lekker. Dat weten ze ook bij producent Van Delft die al sinds 1880 pepernoten bakt. Natuurlijk vind je deze traditionele kruidnoten volgens oud recept nog steeds in het assortiment van Van Delft, maar daar is de laatste paar jaar ook héél veel lekkers bijgekomen.

Volgens nieuw recept

Wat dacht je van stroopwafelkruidnoten, pepernoten met karamel en zeezout, een laagje truffel-kaneel of de smaak van limoncello? Er is zelfs een chocoladekruidnoot met de smaak van zure matten. Je vindt al deze en nog veel meer bijzondere pepernoten bij De Pepernotenfabriek van Van Delft aan de Utrechtse Vismarkt. Wees gewaarschuwd: zet één voet over de drempel en je zit tot 5 december gegarandeerd iedere avond aan de pepernoten.


Meer over De Pepernotenfabriek ontdekken?

De Pepernotenfabriek bakkers

Nu gesloten10:00 - 18:00

Vismarkt 22, Utrecht

Bekijk meer:bakkers

adv.