De Amsterdamsestraatweg heeft er een hotspot bij: The Food Club is geopend!

Aangeboden door The Food Club 5 maart 2018

Nadat het koppel Carlijn & Jeroen in no time genoeg geld bij elkaar had gesprokkeld via CrowdAboutNow, zijn ze gestart met de verbouwing van hun restaurant The Food Club aan de Amsterdamsestraatweg. De twee dromers realiseerden er een plek waar je tussen 08.00 en 18.00 uur iedere dag onbezorgd kunt genieten van koffie, lunch en afternoon snacks. Of het mooi is geworden? Oordeel zelf! 

Voor iedereen

Met The Food Club willen Carlijn en Jeroen een ontspannen plek bieden voor iedereen die zich in de buurt van de watertoren aan de Amsterdamsestraatweg begeeft. Ze willen er zijn voor jong en oud en voor studenten, koppels en gezinnen. Uiteraard is iedereen die niet uit de buurt komt, maar wel in de buurt is ook van harte welkom!

En dit kun je verwachten

Het stel barst van de ideeën. Nu de deuren zijn geopend zullen ze ons gaan verrassen met een creatieve invulling van hun horecaconcept. Denk daarbij aan activiteiten zoals een high lemonade voor de kinderen en diensten als een goed gevulde take-away picknickmand voor degenen die culinair willen genieten in het nabijgelegen Julianapark. Maar wat Carlijn en Jeroen vooral willen bieden, is een plek waar je gemakkelijk binnenloopt, je snel thuis voelt en waar onbezorgd kunt genieten van lekkere drankjes en verrassende gerechten. En met onbezorgd genieten bedoelen ze ook echt onbezorgd. Bij The Food Club weten ze namelijk precies hoe ze rekening moeten houden met een allergie of intolerantie. Hoe dat precies komt, dat lees je hier.

The Food Club is vanaf vandaag geopend en te vinden aan de Amsterdamsestraatweg 378.  

Foto: The Food Club
Foto: The Food Club
Foto: The Food Club
Foto: The Food Club
Foto: The Food Club
Foto: The Food Club

 

 

The Food Club

restaurants en horeca

Amsterdamsestraatweg 378, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.