Brunchliefhebbers opgelet: TEDS terras aan het water is geopend!

Aangeboden door TEDS 5 april 2018

Yes! Het terras van TEDS All Day brunch is geopend! In april zit je er tijdens lunchtijd heerlijk in het zonnetje en kun je er de allerlekkerste brunch combi’s bestellen. We vroegen eigenaresse Sanne Huisman naar de lekkerste keuze van de kaart voor bij het warme weer. Ze tipt ze hier!  

Feel good food

We beginnen met het eten, want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste als je met een hongerige maag op een zonnig terras belandt. Volgens Sanne moet je dan echt een keer de Eggs Benny voor brunch hebben geprobeerd. Waarom? Neem een paar zonnestralen, een gepocheerd eitje, een goede plak ham, een vers croissantje et voilà: je hebt het antwoord zojuist geproefd!

Heel veel lekkere drankjes

Qua drankjes kun je in de lente alle kanten uit bij TEDS. De over de top versierde chocomel wordt er in de zomer verruild voor vrolijke en frisse dorstlessers. Bij TEDS hebben ze voor de liefhebber van zoet, zuur, warm én koud de lekkerste keuze van de kaart geselecteerd. Voor de zoetekauw is de Agroposta limonda een verfrissende aanrader. Ga je liever voor een luxueuze versie van limo, dan kun je ook kiezen voor een bubbeltje bij de brunch. En voor de koffie-addicts zijn er de Iced-Coffees en de overheerlijke Coffee Cocktail. Dus schijnt de zon dan zeggen wij: crashen maar bij TEDS! Ze hebben er tenslotte all day brunch, dus blijf je de hele dag zitten dan zul je niet verhongeren.

TEDS buitenterras is waiting for you! Schijnt de zon, zorg dan dat je er op tijd bent. Er kan namelijk niet worden gereserveerd. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door TEDS Meer over TEDS ontdekken?

TEDS

ontbijtrestaurants

Nu gesloten09:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Lichte Gaard 8, Utrecht

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

adv.