Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder! Bij dit restaurant weet je vooraf niet wat je eet én met wie je aan tafel zit

Aangeboden door Restaurant Venster 8 oktober 2019

Er zijn wel meer Utrechtse zaken waar je terecht kunt voor een verrassingsmenu, maar restaurant Venster doet er een schepje bovenop. Tijdens het maandelijkse aanschuifdiner zijn er namelijk twee verrassingen: het menu én je tafelgenoten. Zin om lekker te eten en tegelijkertijd nieuwe mensen uit de buurt te leren kennen? Dan moet je hier zijn!

Aan tafel!

Speciaal voor het aanschuifdiner wordt bij restaurant Venster één lange tafel gemaakt van losse tafels. Grote kans dus dat je tijdens het aanschuifdiner in gesprek raakt met mensen die je nog niet kent. Dat is ook precies wat Daniel wil bereiken. “We zijn vorig jaar geopend in Leidsche Rijn, waar net een hele hoop woningen werden opgeleverd. Hoe leuk is het dan om samen met je nieuwe buren aan tafel te gaan zonder te weten wat je krijgt?”, aldus Daniel.

Verrassingsmaal

Je laten verrassen door het menu is hartstikke leuk, maar restauranteigenaar Daniel Lansbergen wil wel een klein tipje van de sluier oplichten. “Hele ‘grote gerechten’ bereiden we normaal gesproken niet, omdat je die nooit in je eentje op krijgt”, vertelt Daniel. “Tijdens het aanschuifdiner kun je juist dit soort gerechten verwachten. Denk bijvoorbeeld aan hele kabeljauwen of pompoenen of brisket.” Ook leuk om te weten: het eten dat je op je bord krijgt is zoveel mogelijk gemaakt met lokale producten van het seizoen. Wat er wordt ingekocht, hangt bij Restaurant Venster af van het seizoen en het aanbod in de regio.

Schuif je ook graag een keer aan? Gezellig! Het aanschuifdiner bij Restaurant Venster vindt standaard plaats op de laatste zondag van de maand. Mee-eten kost €12,50 per persoon en het diner start om 18.00 of 18.30 uur. De precieze aanvangstijd wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina van Restaurant Venster. Laat vooraf wel even weten met hoeveel man je komt door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 030-2006 187.

Lees meer:

Bij dit Utrechtse restaurant is de menukaart (bijna) geen dag hetzelfde

Waar de menukaart bij veel restaurants hoogstens eens per jaar grondig verandert, pakken ze het bij ...

Op deze toffe locatie in Leidsche Rijn wil je lunchen

Restaurant Venster is geopend en wij namen een kijkjeMeer over Restaurant Venster ontdekken?

Restaurant Venster

restaurants en horeca

Geopend12:30 - 22:00

Berlijnplein 520, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.