Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Toko Pedis aan de Oudegracht kun je terecht voor Indische maaltijden en sambal

Door Pauline Dons 23 januari 2020

Van gepofte aardappelen tot de lekkerste handgemaakte bonbons of verschillende soorten thee… We kunnen ons buikje aardig rond eten en drinken in ons stadsie, maar toch blijven er nieuwe vestigingen bij komen. Op vrijdag 10 januari opende Toko Pedis aan de Oudegracht, waar je terecht kunt voor lekkere Indische maaltijden en verschillende soorten sambal.

Nieuw aan de Oudegracht

Twee weken geleden, op vrijdag 10 januari, opende aan de Oudegracht Toko Pedis, waar Indische maaltijden worden verkocht. Bijna drie jaar geleden zijn eigenaren Almar en Rosali begonnen met hun bekende sambalbedrijf Nona Pedis. Voor dit concept hebben zij Indonesische familierecepten gebundeld. Het resultaat? Zij verkopen in ons stadsie allerlei Indonesische sambals in originele smaken, zoals badjak, limoen, tempeh en trassi. Voor €4,- waan jij je naar eigen zeggen met één hap sambal in Indonesië, schrijven ze op hun website.

Indische afhaalmaaltijden

Na vele cateringklussen en het succes van Nona Pedis, was het tijd voor een eigen plek. Op vrijdag 10 januari openden de deuren van de nieuwe vestiging Toko Pedis in wat voorheen een broodjeswinkel was. Rosali en Almar verwelkomen nieuwe mede-eigenaar Chef en gaan zich ook meer richten op Indische afhaalmaaltijden. En wees gerust: ook de sambals en andere Aziatische producten die je van Nona Pedis kent, blijven ze gewoon verkopen!

Praktisch

Toko Pedis aan Oudegracht 277 wordt het hoofdverkooppunt en je kunt er van dinsdag tot en met zondag tussen 16.00 en 21.30 uur terecht voor de verschillende soorten sambals, maar ook voor Indische rijsttafels met bijvoorbeeld nasi kuning, bami goreng en ayam ketchap.

Lees ook:

Nauwelijks bij te benen: 8 x nieuwtjes over horecazaken en winkels in Utrecht

We konden het hier deze nauwelijks bijbenen, zoveel nieuws over nieuwe zaken kwam er binnen op de re...

De opbrengst van dit nieuwe pop-up restaurant gaat naar het goede doel

Bij de nieuwe Utrechtse zaak Froh kun je de hele dag door ontbijten


Meer over Toko Pedis ontdekken?

Toko Pedis

Gesloten16:00 - 21:30

Oudegracht 277, Utrecht

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.