Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pizza night! Bij dit restaurant kosten alle pizza’s op maandag maar €7,50

Aangeboden door Op Zuid 30 december 2019
Een avondje eten hoeft heus geen bakken met geld te kosten. Bij restaurant Op Zuid is iedere maandag pizza night en kosten alle pizza’s op het menu maar €7,50. En dat is lang niet alles, want de NY style bar & bistro organiseert de komende tijd nog veel meer leuke evenementen die je niet wilt missen!

Eerst nog even over die pizza’s, want jij bent vast razend benieuwd welke varianten op de kaart staan. Voor de echte kaasliefhebbers is er bijvoorbeeld de quattro formaggio met mozzarella, gorgonzola, taleggio en scamorza. Zijn vier kazen voor jou wat teveel van het goede? Ga dan voor een pizza met pulled pork of eentje met Ibericoham, rucola en truffelolie. Alle pizza’s bij Op Zuid worden gebakken in een houtoven, wat een krokante bodem en heerlijk sappige ingrediënten oplevert. Lekker!

Vegan burger en nog veel meer

Ook op andere dagen ben je trouwens van harte welkom om bij Op Zuid te lunchen of te dineren. Op het menu staan diverse vlees- en visgerechten, maar ook als vegetariër kom je zeker aan je trekken. Daarnaast staan op de kaart ook heerlijke hamburgers, waaronder zelfs de veganistische ‘Moving Mountain’.

Tekst gaat verder onder de foto

Op Zuid
Foto: Op Zuid

Biertjes van De Bierverteller

Naast de pizza nights organiseert Op Zuid de komende maanden ook vier bierproeverijen op maandag. Daarvoor werkt het restaurant samen met De Bierverteller die je kent van de Bierboetiek aan de Twijnstraat. Alle vier de proeverijen hebben een eigen thema. Zo draait het op 24 februari om bieren uit de Verenigde Staten en kun je op 20 april genieten van heerlijke lentebieren. Ook als je op andere dagen van de week langskomt, zit je hier als bierliefhebber goed. Op Zuid heeft maar liefst vijftien verschillende bieren op de tap.

Tekst gaat verder onder de foto

Op Zuid
Foto: Op Zuid

Muzikale zaterdag

Zin om in het weekend bij Op Zuid langs te komen? Goed idee! Iedere zaterdag organiseert de zaak Southern Comfort: een relaxte middag waarbij een dj van 16.00 tot 22.00 uur zorgt voor lekkere deuntjes op de achtergrond. Zo wordt borrelen en dineren natuurlijk extra gezellig.

Verwacht: een gloednieuwe menukaart

Ook als er geen evenement is, ben je natuurlijk gewoon welkom om lekker te lunchen, dineren of borrelen bij Op Zuid. Nog een extra reden om snel te komen eten: op 21 januari gaat de gloednieuwe menukaart in. Op de hoogte blijven? Volg Op Zuid dan op Instagram en Facebook.

 

Lees ook:
bier Op zuid

Cheers! Deze bierproeverij wil je écht een keer doen

Hé, bierliefhebber! Trommel je vrienden, vriendinnen en collega's die ook van bier houden maar op. W...

Op Zuid bestaat één jaar: ‘Er hangt hier een goede en gezellige sfeer’

Eten of borrelen met een grote groep: hier in Utrecht kan het

Terras getest: wij gingen wat drinken bij Op ZuidMeer over Op Zuid ontdekken?

Op Zuid

bars

Gesloten11:30 - 00:00

Neerlandiakade 2a/b , Utrecht

Bekijk meer:bars

adv.