Bij dit all you can eat restaurant eet je zonder tijdslimiet en zijn de drankjes inbegrepen

Aangeboden door Wereldsmaken 17 april 2019

Wanneer je wat gaat eten bij een all you can eat restaurant, geldt er bijna altijd een tijdslimiet. Ben je gek op het all you can eat concept, maar heb je geen zin om steeds op de klok te moeten kijken? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Wereldsmaken. Bij dit restaurant geniet je onbeperkt van de lekkerste gerechten en mag je zo lang als je wilt blijven zitten! 

En we gaan nog niet naar huis

Doordat bij Wereldsmaken niet wordt gewerkt met een tijdslimiet, is dit restaurant de ideale plek om lekker lang te tafelen. Hier geen gedoe met bestelrondes of ingewikkelde regels: onbeperkt eten betekent hier ook écht onbeperkt eten. En dat is maar goed ook, want er is zoveel om te proeven! Je vind bij Wereldsmaken gerechten van over de hele wereld: van sushi tot pasta. Schep iets op van het uitgebreide buffet of loop langs één van de kookeilanden. Hier bereiden de chefs het eten vers voor je neus. Bewaar na het hoofdgerecht wel wat ruimte, want ook de toetjes wil je zeker niet missen!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Wereldsmaken
Foto: Wereldsmaken
Foto: Wereldsmaken

All you can drink

Nog een reden waarom wij fan zijn van Wereldsmaken: drankjes zijn ook inbegrepen bij de prijs. Is je glas leeg, dan wandel je gewoon even langs de bar voor een nieuw drankje. Je kunt kiezen uit frisdranken, bier, wijn, koffie en thee. Fijn, want zo weet je van tevoren al precies wat je aan het eind van de avond moet afrekenen.

Met de hele familie of lekker met de meiden

Omdat er bij Wereldsmaken voor iedereen wel iets lekkers tussen zit, kun je hier ook heen met een groep. Kom je op dinsdag? Trommel dan je girl gang op voor de ‘Ladies avond’. In plaats van €29,95 betalen vrouwen die dag slechts €24,50 per persoon. Wil je met de hele familie komen, dan is het slim om woensdag vrij te houden in je agenda. Die dag betaal je voor kinderen tot en met elf jaar helemaal niets. Per tafel mogen er maximaal twee kinderen gratis mee-eten.

Aan tafel

Ben je eruit op welke dag je wilt langskomen? Via de oranje button hieronder reserveer je direct een tafel. Van maandag tot en met donderdag betaal je voor een etentje (inclusief drank) €29,95. Kom je in het weekend, dan betaal je €32,95. Kinderen van 12 tot 17 jaar eten iedere dag voor €24,50, en voor kinderen van 3 tot 11 jaar betaal je €9,50.

Je vindt Wereldsmaken in The Food Spot langs de A2. Parkeren kan voor de deur en is helemaal gratis.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wereldsmaken. Meer over Wereldsmaken ontdekken?

Wereldsmaken

restaurants en horeca

Nu gesloten16:30 - 22:00

Proostwetering 80-L, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.