Voor de bierfans: hier moet je zijn voor de leukste high beer van Utrecht

Aangeboden door Beers and Barrels Centrum 22 maart 2019

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een uitje met vrienden, collega’s of familie maar wil er maar niets te binnen schieten? Stop met zoeken want wij hebben dé tip voor je: boek een high beer bij Beers & Barrels. Een tafel vol lekkere happen en een koud biertje binnen handbereik… Beter dan dat wordt het niet, als je het ons vraagt!

Bier met banaan, iemand?

Tijdens een high beer bij Beers & Barrels ga je zes verschillende soorten bier proeven. Welke dat zijn? Dat verschilt per keer. Beers & Barrels werkt voor de high beer niet met een vast biermenu, maar past de selectie bieren aan per groep. Vooraf kun je aangeven wat je lekker vindt, zodat hier rekening mee gehouden wordt. Ben je allergisch voor gluten? Geen probleem; er is ook een glutenvrije variant van de high beer. Heb je geen allergieën, dan is het natuurlijk het allerleukst om je gewoon te laten verrassen door de biersommeliers! Zo maak je kennis met bijzondere biersmaken waarvan je waarschijnlijk nog nooit eerder had gehoord. Wat dacht je bijvoorbeeld van een IPA biertje met een hint van banaan? Of een biertje waarin pure chocola (!) is verwerkt?

Sterk verhaal

Ook heel tof aan de high beer is dat de enthousiaste bierkenners van Beers & Barrels je over alle geserveerde bieren een korte uitleg geven. Van ieder biertje wordt verteld waar het vandaan komt en hoe het is gebrouwen. Interessant én handig, want zo heb jij de volgende keer dat je bier gaat drinken in de kroeg gelijk een mooi verhaal! Ben je benieuwd hoe het er tijdens een high beer aan toe gaat? Hieronder vast een voorproefje:

Om je vingers bij af te likken

Drinken doe je natuurlijk niet op een lege maag, dus wordt er ook gezorgd voor bijpassende hapjes. Bij de high beer wordt standaard de geliefde Beers & Barrels platter geserveerd: een mix van snacks als nachos, BBQ chicken wings en malse ribbetjes. Neem je liever het zekere voor het onzekere en ga je voor een extra stevige bodem? Dan kun je kiezen voor borrelhappen én een hoofdgerecht. Ga je voor deze optie, dan krijg je de Beers & Barrel platter en heb je daarnaast keuze uit de B&B burger van rundvlees of de BBQ chicken. Beide worden geserveerd met huisgemaakte frietjes en coleslaw. Smullen!

Proost!

Dorst gekregen? Je kunt iedere dag bij Beers & Barrels terecht voor een high beer. Boeken is mogelijk tussen 13.00 en 16.00 uur voor groepen van acht tot 100 personen. Wil je liever met z’n tweeën bier proeven? Dat is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 18.30 uur of na 20.30 uur. Op zaterdag en zondag kun je de high beer boeken tussen 12.00 en 18.00 uur of na 20.30 uur. Heb je speciale dieetwensen? Geef deze dan vooraf door. Via de oranje button onderaan dit artikel kun je direct een high beer reserveren.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beers and Barrels Centrum. Meer over Beers and Barrels Centrum ontdekken?

Beers and Barrels Centrum

cafés

Nu gesloten16:00 - 01:00

Oudegracht aan de werf 125, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.