Lekker! Hier ontbijt je nu voor €10,- met over-de-top pancakes plus een drankje

Aangeboden door Anna Pancakes 15 april 2019

Heerlijk nieuws voor iedereen die de dag graag start met een ontbijt of brunch buiten de deur. Bij Anna Pancakes profiteer je van 15 april tot en met 1 juli 2019 van een hele fijne breakfast deal. Kom je doordeweeks langs voor 11.00 uur, dan betaal je voor pancakes plus een drankje maar €10,-!

Pannenkoeken voor een prikkie

Goed om te weten, is dat je voor de breakfast deal kunt kiezen uit alle pancakes van de kaart. En daarop staat écht van alles! Wat dacht je bijvoorbeeld van de pancakes ‘Bavarian apple’, waarbij je pannenkoeken krijgt met warme kaneelappeltjes, stukjes brownie, aardbeien, Canadese maple syrup en wat kaneelsuiker? Heb je meer zin in hartig én flinke trek, dan is ‘The Boss’ misschien wel iets voor jou. Kies je hiervoor, dan krijg je jouw pancakes geserveerd met een hamburger, cheddar, bacon, gegrilde ui en little gem. Als kers op de taart, is het geheel afgemaakt met een lekkere barbecuesaus en huisgemaakte herbal oil.

Tekst gaat verder onder de foto

Anna Pancakes
Foto: Anna Pancakes

Lekkere dorstlessers

Van al dat eten krijg je waarschijnlijk dorst. Geen probleem, want bij de breakfast deal zit zoals gezegd ook een drankje inbegrepen. Je hebt daarbij keuze uit koffie, thee, verse jus d’orange, lemonades en ice teas ‘from the house’. Met name de koffie is hier een echte aanrader. De barista van Anna Pancakes tovert cappuccino’s en lattes op tafel die niet alleen heerlijk smaken maar er ook erg Instagram-waardig uitzien!

Zin om het zelf te proeven? Tijd voor een bezoekje aan Anna Pancakes! Wil je alvast checken wat er allemaal op de kaart staat? Bekijk het via de oranje button hieronder.

Anna Pancakes
Topper

Breakfast deals Anna Pancakes: ontbijt voor €10,- of minder

Anna Pancakes
- Geldig t/m 30 jun 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Anna Pancakes. Meer over Anna Pancakes ontdekken?

Anna Pancakes

restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 17:00

Voor Clarenburg 10-12, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.