Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanrader! Wij gingen wat eten bij all you can eat restaurant Wereldsmaken

Aangeboden door Wereldsmaken 13 augustus 2019

Pizza, sushi, dimsum, vlees, vis, salades… Zo’n beetje ieder gerecht waar je zin in kunt hebben, hebben ze bij Wereldsmaken. Gelukkig is er tijd zat om al dat lekkers te proeven, want bij dit all you can eat restaurant geldt geen tijdslimiet. Drie keer raden wat wij zeiden toen we werden uitgenodigd om een hapje te komen eten!

(Kook)eilandhoppen

Bij Wereldsmaken kun je onbeperkt genieten van gerechten van over de hele wereld. Al wandelend langs de verschillende kookeilanden en het buffet mag je opscheppen wat je wilt. We beginnen met een oriëntatierondje, om te checken waar we allemaal uit kunnen kiezen. Spoiler: eerst kijken en dan pas kiezen blijkt lastiger gezegd dan gedaan. Want hoewel we ons nog zó hadden voorgenomen om eerst alles te bekijken en dan pas op te scheppen, falen we direct wanneer we bij de verse sushi zijn aanbeland. Van spicy tuna rolls en sashimi tot de klassieke maki’s: het ligt er allemaal en wij kunnen niet wachten om het te proeven!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Drankjes

Voor we ons op ons eten storten, maken we een stop bij de drankjes. Wat Wereldsmaken onderscheidt van veel andere all you can eat restaurants is dat je ook onbeperkt drankjes mag pakken. In de koelkasten staan verschillende soorten fris en alcoholvrije biertjes. Daarnaast is er een koffiemachine waar je je eigen cappuccino of americano haalt. Ga je liever voor bier en wijn? Dan kun je langs de bar lopen om het te bestellen. Sterke drank is ook aanwezig, maar dat is niet inbegrepen in de prijs.

Verrassend lekker

Goed, genoeg gekletst; tijd om al het lekkers op onze borden te proeven! De sushi blijkt nóg lekkerder dan verwacht, en ook de mini-loempia’s, saté en gyoza smaken goed. Zodra we ons ‘voorgerecht’ op hebben, schuiven we onze borden aan de kant en blijven we lekker aan tafel zitten. Omdat je bij Wereldsmaken niet aan een tijdslimiet gebonden bent, kun je de tijd nemen tussen de verschillende gangen. Fijn!

Opties verkennen

Yes, tijd voor ronde nummer twee! Dit keer maken we wél een uitgebreid rondje langs alle eilanden, waar we goed de tijd nemen om alle opties te bekijken. Er is een hoek met oosterse gerechten als babi pangang, vis in chilisaus, Malaysia beef en natuurlijk bami en rijst. Even verderop komen we langs een toren van stoommandjes met dimsum en een saladebar.

Kan het je niet vers genoeg zijn? Ga dan langs bij het grill-eiland. Hier kies je zelf een stuk vlees of vis uit, om vervolgens te zien hoe de chef deze voor je neus bereidt. Ook een optie: wokken óf pizza. De bodems met toppings worden klaargelegd, en in de oven gedaan wanneer jij dat vraagt.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Toetje!

Na drie keer opscheppen, zitten we vol. We hebben lang niet alles kunnen proeven, maar hé – dat is een goede reden om nog eens terug te komen. Natuurlijk hebben we wél precies genoeg ruimte bewaard voor het toetje. Er zijn diverse puddinkjes, gebakjes en cakejes. Ook is er ijs, vers fruit én kun je ter plekke American pancakes laten bakken. Jummie!

Heb je honger gekregen? Ha, dachten we al! Via de oranje button helemaal onderaan dit artikel reserveer je direct een tafel bij Wereldsmaken. Onze tip: ga nog deze zomer, want dan profiteer je van een mooie korting. Hieronder lees je er meer over:

Wereldsmaken

Tip: bij dit all you can eat restaurant eet je de hele zomer met korting

Restaurant Wereldsmaken bestaat deze maand een jaar en dat moet gevierd worden! Daarom profiteer je ...

Bij dit all you can eat restaurant eet je zonder tijdslimiet en zijn de drankjes inbegrepen

Dit restaurant heeft een buffet met 30 (!) verschillende toetjes

5 x hier in Utrecht moet je gaan eten als je grote trek hebtMeer over Wereldsmaken ontdekken?

Wereldsmaken

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Proostwetering 80-L, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.