8 x paasbrunch in Utrecht (2019)

Door Janine Guijt 5 april 2019

Op 21 en 22 april 2019 is het weer Pasen! Dat betekent dat het tijd wordt om ongegeneerd paaseieren naar binnen te werken (heel eerlijk: op de redactie zijn we daar een paar weken geleden al mee begonnen) én te bedenken waar je je paasbrunch gaat nuttigen. Dat laatste kan op een heleboel plekken in Utrecht. Waar? Hier!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Utrechter

Foto: Serge Ligtenberg, De Utrechter Stadsbrasserie

Tijdens de paasbrunch van De Utrechter kun je genieten van héél veel lekkers. Van frisse salade of roerei met zalm tot vers paasbrood van bakkerij Vroeg: het uitgebreide brunchbuffet bevat voor ieder wat wils. Is het zo gezellig dat je na de brunch nog niet naar huis wilt? Dat hoeft gelukkig ook niet, want vanaf 14.00 uur is het alweer tijd voor de high tea. Geniet van zoete en hartige lekkernijen als scones met jam, sandwiches, carrot cake en paaseieren, en bestel zoveel thee als je maar wilt.

Ook leuk: ondertussen kunnen je kids naar paaseieren zoeken. Paasbrunchen en high tea’en kan zowel op Eerste als Tweede Paasdag bij De Utrechter. Reserveren? Dat kan hier.

Gezellig! Pasen vier je met een brunch of high tea bij De Utrechter

Nog geen plannen voor Pasen? Komt dat even goed uit, want bij De Utrechter Stadsbrasserie en Bar kun...

Meer over De Utrechter ontdekken?

De Utrechter cafés

Nu open08:00 - 23:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:cafés

SOIA

Op beide paasdagen serveren ze bij SOIA een paasplank met allerlei lekkernijen. Voor de kinderen staat er een springkussen én ze mogen op zoek naar eieren. Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected].


Meer over Strand Oog In Al – Soia ontdekken?

Strand Oog In Al – Soia restaurants en horeca

Nu open12:00 - 00:00

Kanaalweg 199, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hygge

Gepocheerde eitjes met zalm, beenham, visstoof, asperges en meer: het staat op Eerste Paasdag allemaal voor je klaar bij Hygge. Je wordt ontvangen met een welkomstcocktail en om 11.30 uur kun je je bordje vullen met het lekkers. Reserveren kan hier.


Meer over Hygge ontdekken?

Hygge restaurants en horeca

Nu open10:30 - 22:00

Goeman Borgesiuslaan 77, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kantien

Foto: Unsplash

Bij Kantien serveren ze op zondag 21 april (Eerste Paasdag) een rijkelijk gevulde brunch-plank met kaas, vlees, vis, ei, soep en wentelteefjes. Je bent welkom vanaf 12.00 uur en reserveren kan hier.


Meer over Kantien ontdekken?

Kantien eetcafés

Vandaag gesloten

Ravellaan 96, Utrecht

Bekijk meer:eetcafés

JEU

Zin om op Tweede Paasdag iets actiefs te doen, maar loop je er niet bepaald warm voor om eieren te zoeken? Bij jeu de boulesbar JEU kun je – jawel – jeu de boules spelen voor of na de paasbrunch. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar [email protected].


Meer over JEU ontdekken?

JEU restaurants en horeca

Paardenveld 3, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Metro City Kitchen

Bij Metro City Kitchen staan kinderen in de schijnwerpers op Eerste Paasdag. Ze mogen eieren zoeken én beschilderen en daarna worden er koekjes gebakken. Ook aan de ouders is gedacht: er staat een paasbrunch met croissants, vers fruit, roerei en meer lekkers klaar. Meer informatie vind je hier.


Meer over Metro City Kitchen ontdekken?

Metro City Kitchen restaurants en horeca

Nu open07:00 - 00:00

Jaarbeursplein 15, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Molen de Ster

molen de ster

Ook bij Molen de Ster kun je op allebei de paasdagen genieten van lekkers. De brunch begint om 11.00 uur met een glas bubbels én een zoektocht naar eieren. Daarna staat de maaltijd klaar en zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Reserveren kan door te mailen.

Nog geen plannen voor Pasen dit jaar? Kom dan naar de molen. Op Eerste en Tweede Paasdag serveren we een heerlijke paasbrunch in onze monumentale houtzagerij.


Meer over Molen de Ster ontdekken?

Molen de Ster bezienswaardigheden

Vandaag gesloten

Molenpark 3, Utrecht

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Restaurant Zuiver

paasbrunch-pasen-utrecht

In Leidsche Rijn kun je brunchen bij Restaurant Zuiver, waar de band BubbelS voor fijne deuntjes zorgt en er voor je kids een speciale knutselruimte is ingericht.

De paasbrunch bij Restaurant Zuiver is op Eerste Paasdag. Reserveren kan hier.


Meer over Restaurant Zuiver ontdekken?

Restaurant Zuiver restaurants en horeca

Nu open09:00 - 22:00

Krommewetering 51, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.