5 x waarom je naar Stan &CO moet om op te warmen tijdens het shoppen

Aangeboden door Stan &CO 21 november 2017

Kun je in al het feestdagengedruis wel een momentje voor jezelf gebruiken? Of zoek je een fijne plek voor een goede break tijdens het bij elkaar shoppen van je sinterklaascadeaus? Zoek niet verder, maar plof neer bij Stan &CO. Waarom? Hierom!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Koffie uit zo’n hippe Utrecht-mok

Opwarmen kan bij Stan &CO prima met een van de hot drinks op de kaart. Van een caffe latte tot een Dirty Chai en van een doppio tot slow tea: je drinkt het hier allemaal. Geef je niet zo veel om hippe latte art of nieuwe koffietrends en ben je meer het type van ‘geef me maar gewoon een bakkie pleur’, dan kun je bij Stan ook een supertoffe Utrecht-mok pakken die je voor €2,00 helemaal vol mag schenken met steengoede filterkoffie. Ben je van plan om lekker lang te blijven zitten? Voor €10,00 mag je de koffie eindeloos bijschenken én mag je de mok daarna mee naar huis nemen. Heb je meteen een leuk Sinterklaascadeau.

….of ga voor de Not Just a Hot Choc

Ben je toe aan een warme suikerbom? Ga dan voor de Not Just a Hot Choc, wat precies is wat de naam doet vermoeden: veel meer dan alleen warme chocolademelk. Bovenop je chocolademelk krijg je namelijk een flinke dot slagroom en héél veel lekkere toppings (denk: fudge, oreo, sprinkles en marshmallows).

Nog meer zoetigheid

Leuk en aardig, maar op koffie alleen kun je niet leven. En dat hoeft ook helemaal niet, want de kaart van Stan staat bommetje vol met allerlei lekkere zoetigheden. Wat dacht je van een red velvet cupcake, New York Cheesecake of zo’n episch stuk Oreo-taart als je hierboven ziet? Heb je echt stevige trek, dan kun je natuurlijk ook voor een complete (lunch)maaltijd gaan. Van steak op een bagel tot een pokébowl en van ossenstaartbouillon tot gnocchi: genoeg te kiezen. Oh en wil je weten hoe al dat lekkers eruit ziet, check dan vooral even dit Pinterest-board (tip: niet als je honger hebt).

Hippe toko

Natuurlijk, je wilt – tussen het cadeaushoppen door – uitrusten, eten en drinken. Maar hé, het oog wil ook wat. Als je van mooie interieurs houdt, kom je bij Stan &CO wel aan je trekken, want dit is gewoon een hartstikke hippe tent. Denk: hardhouten tafels, een mega lightbox, krijtmuur, lichtletters en een bakstenen muur. Word je blij van, toch? Ook fijn: de zaak is superruim opgezet, dus de kans dat je er een plek verovert is groot.

Voor als je het écht gehad hebt

Weet je waar je het ook warm van krijgt? Van een goede borrel! Heb je al je surprisematerialen en sintcadeaus bij elkaar geshopt en kun je geen winkel of verlanglijstje meer zien? Tijd voor een goed glas wijn, speciaalbiertje of cocktail. En natuurlijk bestel je daar iets van Stan’s haute frituur bij. Fun fact: de beste Sinterklaasgedichten ontstaan vaak onder het genot van een goede borrel. Cheers!

Stan &CO cafés

nu open10:00 - 02:00

Ganzenmarkt 16a, Utrecht

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶