5 x hier lunch je voor vijf euro of minder in Utrecht

Door Kayleigh Mensinga 13 maart 2019

Je hebt totaal geen zin om ’s morgens je eigen boterhammen te gaan smeren, maar om uitgebreid buiten de deur te gaan lunchen kost weer een hoop geld. Herkenbaar dilemma? Er zijn in Utrecht genoeg leuke plekjes waar je voor een klein prijsje kunt komen lunchen. Wij zetten er vijf op een rij! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Broodje Mario

broodje mario

Een heerlijke grote Italiaanse bol belegd met kaas, salami, chorizo, rauwkost en pepertjes. Elke Utrechter heeft dit beroemde broodje wel eens naar binnen geschoven. Het is dan ook niet zo gek dat dit een typisch Utrechts broodje genoemd wordt. Je kunt al voor weinig geld genieten van deze Italiaanse lekkernij, want een broodje Mario gaat voor €3,50 de toonbank over. Liever een bol met extra beleg? Dat kan voor €4,-. Naast dit broodje heeft Broodje Mario ook genoeg andere mogelijkheden onder de €5,- voor de lunch, zoals een lekker stuk pizza.


Meer over Broodje Mario ontdekken?

Broodje Mario restaurants en horeca

Nu gesloten10:30 - 18:00

Oudegracht 130-132, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Dagelijks Lekker

Zin in een grote lunch en graag onder de €5,- blijven? Dan is Dagelijks Lekker de perfecte plek voor jou! Je kunt voor dit bedrag makkelijk een goede lunch halen, want een broodje kost hier maar €2,-. Zelfs een kopje koffie of thee is daar spotgoedkoop en kost maar €1,-. Heb je liever zin in iets zoets? Er staan ook muffins en andere lekkernijen op het menu.


Meer over Dagelijks Lekker ontdekken?

Dagelijks Lekker restaurants en horeca

Nu gesloten08:00 - 17:30

Vredenburg 150, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Broodje Ben

Iedereen die in Utrecht woont of werkt kent deze royaal belegde broodjes wel. Broodje Ben is een van de bekendste broodjeszaken in Utrecht. Bij het kraampje in het centrum staan altijd meterslange rijen. Een geliefd broodje, dus. Ook nog eens voor een zachte prijs, want bij Broodje Ben zijn er genoeg opties voor minder dan €5,- te vinden.


Meer over Broodje Ben ontdekken?

Broodje Ben lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

Bakkersbrug, Utrecht

Bekijk meer:lunch

Bigoli

Bigoli Utrecht
Foto: Bigoli

Waan je je liever even in Italië? Ga dan eens langs bij Bigoli in de Schoutenstraat. Hie kan je genieten van een broodje salsiccia met gegrilde groente, parmaham en mozzarella en nog veel meer. Koffieliefhebbers zitten hier ook goed, want naast belegde broodjes kan je ook genieten van een espresso ‘aan de bar’. Broodjes haal je vanaf €4,-.


Meer over Bigoli ontdekken?

Bigoli lunch

Nu gesloten10:00 - 17:00

Schoutenstraat 12, Utrecht

Bekijk meer:lunch

De Broodjeswinkel

Bij de Broodjeswinkel aan de Oudegracht kan je terecht voor allerlei vers belegde broodjes en koffie to go. De broodjeszaak heeft voor iedereen wat wils. Of je nou van vegetarische of veganistische broodjes houdt of juist van vlees of vis. Je haalt hier een broodje vanaf €3,50.


Meer over De Broodjeswinkel ontdekken?

De Broodjeswinkel lunch

Nu gesloten12:00 - 16:00

Oudegracht 277, Utrecht

Bekijk meer:lunch

Lees verder

Mexicaanse restaurants in Utrecht

Het Mexicaanse restaurant Salsa Shop gaat open in het centrum van Utrecht

Aan de Vinkenburgstraat, tussen Hutspot en Yoghurt Barn in, opent zaterdag 30 maart een nieuwe vesti...

Deze 5 ketens willen naar Utrecht komen (en zoeken… jou?)

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.