Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze drive-ins zien wij wel zitten in Utrecht

Door Carin van der Meij 15 februari 2020

Drive-thru, drive-in of drive-through. Het concept heeft verschillende namen, maar draait om hetzelfde: gemak. Het aanbod in Nederland, laat staan in Utrecht, is alleen niet heel groot en dat zien wij graag anders. In het kader van ‘thinking big’ hopen wij binnenkort deze drive-ins in Utrecht te verwelkomen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Koffie-drive-thru van 30ml

Foto: 30ml Vredenburg

Een verse cappuccino of flat white: met een koffie-drive-thru ga je fluitend naar je werk (of andere bestemming) toe. Een drive-in van 30ml zou zeker niet misstaan in Utrecht.

Pizza-drive-through

Bastacosi, Satriale’s of Pizza Beppe Quatro: ze mogen van ons allemaal een drive-thru openen. Onderweg een slice margherita of peperoni halen lijkt toekomstmuziek, maar dat is het niet. Binnenkort opent langs de snelweg bij Goes de allereerste pizza-drive-through van Nederland. Hopelijk volgt Utrecht snel.

Drive-in van ijssalon Roberto Gelato

Foto: Roberto Gelato

Geen hamburger of frietjes, maar een drive-in voor Italiaans schepijs. Dat noem je ook wel a dream come true. Op een zomerse dag kun je dan na je werk langs ijssalon Roberto Gelato rijden om even af te koelen met een ijsje.

Restaurant-drive-thru

Foto: The Streetfood Club

Op een gemiddelde zaterdagavond is het druk, heel druk bij The Streetfood Club. Helaas kun je niet reserveren en dat zorgt er dan soms voor dat je moet wachten. Wij hebben de oplossing: een drive-thru van The Streetfood Club! Want hoe fantastisch is het als je wacht in je verwarmde auto en al die lekkere hapjes thuis, kijkend naar Netflix, kunt opsmikkelen?

Broodjes-drive-thru van Ben of Mario

Foto: Facebook Broodje Ben

Stel: je bent onderweg naar je werk en opeens kom je erachter dat je je lunchtrommel thuis hebt laten liggen. Stom, maar geen man over boord. Je rijdt gewoon langs de drive-thru van Broodje Ben of Broodje Mario en neemt even snel een belegd broodje mee. Je hoort het al: wij zien er wel brood in.

broodje mario utrecht

We namen een kijkje in de bakkerij van Broodje Mario en zo zag dat eruit

Hoe is het om de torenbaas van de Dom te zijn, wie is het gezicht achter de Domtorentjes van chocola...

Dromen maar

Hebben we iets in je aangewakkerd en barst je van de drive-thru suggesties? Stuur jouw ideeën door naar [email protected] en wie weet verschijnt jouw briljante concept binnenkort in een artikel op indebuurt.

Lees ook:

8 x romantisch eten en drinken in Utrecht

Om romantisch uit eten te gaan of iets te drinken, hoeft het heus geen Valentijnsdag te zijn. Wat on...

Als allereerste reserveren voor Restaurantweek in Utrecht: 6 x uit eten voor een lekkere prijs

5 x gezond uit eten in Utrecht

9 x deze Utrechtse restaurants zijn zó mooi dat je vergeet te eten

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.