Als een god in… 4x waarom je deze zomer een bezoek aan Danel wil brengen

Aangeboden door Danel 16 mei 2018

Voor als je net uit je werk komt met de trein en nog even van de laatste zonnestralen wil genieten. Voor als je een dagje shoppen in Hoog Catharijne hebt overleefd en toe bent aan een goed glas wijn plus lekkere hapjes om je rammelende maag te vullen. En voor iedereen die in een rustige setting wil genieten voorafgaand of na afloop van een concert in TivoliVredenburg. Dan is er Danel. In dit Franse restaurant zit je namelijk heel snel, heel erg goed. En dit is waarom: 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een buitenterras met zongarantie

Foto: Danel/Jelle Verhoeks
Foto: Danel/Jelle Verhoeks

Schijnt de zon, dan kun je er bij Danel de hele dag van genieten. Dat kan op een rustige manier, want het terras ligt lekker beschut. Zo zit je in de zon, uit de wind op een heel fijn terras. Wat wil een mens nog meer?! We horen je denken: een plekje! Want als de zon schijnt in Utrecht, dan zijn de stoelen in de zon als eerste bezet. Mocht je er vanuit gaan dat het bij Danel ook het geval is, dan zit je ernaast! Het restaurant is voorzien van een lekker ruim opgezet terras, dus het duurt meestal niet lang voor je een zonnige plek hebt gevonden.

De Franse keuken in een shared dining-jasje

Foto: Danel/Jelle Verhoeks
Foto: Nathan Reinds
Foto: Danel/Jelle Verhoeks
Foto: Danel/Jelle Verhoeks
Foto: Jelle Verhoeks

Genieten van de Franse keuken doe je bij Danel in fases. Als je hier uit eten gaat, hoef je niet te kiezen voor één hoofdgerecht. In plaats daarvan wordt je tafel volgezet met heel veel kleine gerechtjes om te delen. En wil je kijken hoe de chefs de Franse lekkernijen bereiden? Dan kun je plaatsnemen aan de Chef’s table. Vanaf deze tafel kijk je uit op de keuken! Kun je mooi persoonlijk de complimenten aan de kok doorgeven. De menukaart wisselt regelmatig bij Danel, dus je kunt zo vaak terugkomen als je maar wilt. Ook als je even snel iets wilt eten. Gerechtjes worden geserveerd zodra ze klaar zijn, dus voor een snelle service kan worden gezorgd. Zo kun jij op tijd naar het concert om de hoek, je trein gaan halen of op pad met je date.

Franse delicatessen én drankjes

Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds
Foto: Cocktail Danel Negroni/Jelle Verhoeks
Foto: Danel

Weet jij wat op dit moment een populaire cocktail is in Parijs? La Piscine! Dit zomerse drankje met cointreau, crémant en citroen is te bestellen bij Danel. Naast cocktails met een Frans tintje, kun je hier ook terecht voor typisch Franse likeuren. De drankjes kun je proeven op het buitenterras, maar mocht het regenen dan is de enorme bar van Danel ook een mooie plek. Aan die fotogenieke bar kun je namelijk heerlijk kletsen en contact maken. Wie weet word je spontaan uitgenodigd voor een tour d’amour in eigen stad!

Danel’s centrale ligging: onder het dak van TivoliVredenburg

Danel Utrecht
Foto: Danel/Juri Hiensch

Een goed terras, mooie gerechten en lekkere drankjes. Danel heeft het allemaal. Maar het gegeven.. ehh paradepaard van het Franse restaurant is toch wel de locatie: lekker centraal en dichtbij de hotspots van Utrecht. Spreek je af bij Danel met een niet-stadsbewoner, dan kun je die locatie als volgt omschrijven: bij TivoliVredenburg rechtsaf óf bij de vijvers in Hoog Catharijne door de draaideuren naar links. Santé!

Zin om het terras van Danel uit te proberen? Kom gezellig langs! Danel is dagelijks geopend vanaf 11.30 uur. 

Danel restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 02:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.