Bij dit Aziatische restaurant krijg je (bijna) de hele maand 30% korting op je eten

Aangeboden door Mi Li 4 april 2019

Liefhebbers van Aziatisch eten weten het allang: voor een overheerlijk Oosters maal moet je bij shared-dining restaurant Mi Li zijn. Denk je nu; ‘eerst proeven, dan geloven’? Dat kan natuurlijk geregeld worden. En het mooiste is: als je in april 2019 langskomt, profiteer je op verschillende dagen van 30% korting!

Eten met korting

De kortingsactie van Mi Li geldt alleen op specifieke dagen. Welke dat zijn, vind je op de site van The Fork. Om van de korting te profiteren, moet je een tafeltje reserveren via The Fork. Op die site vind je een handige kalender waarop staat aangegeven op welke dagen en tijdstippen je met 30% korting eet. Je hoeft alleen maar aan te geven wanneer je komt eten en met hoeveel personen je bent. Lekker makkelijk!

Tekst gaat verder onder de foto

Mi-Li Utrecht

Verse vis, curry, dim sum en meer

Nu ben je vast heel benieuwd wat je dan precies kunt eten bij Mi Li. Nou, écht van alles! Van yakitori spiesjes tot gestoomde vis, en van malse ossenhaas in pepersaus tot een mix van dim sum. Heb je toch meer zin in sushi? Geen probleem, want ook dat staat hier op de kaart! En kun je nu niet kiezen? Hoeft ook niet! Omdat het bij shared-dining draait om het proeven van verschillende gerechten, bestel je gewoon alles wat je lekker lijkt om samen te delen.

Fijnproevers zijn fan

Nóg een reden waarom je zeker eens bij Mi Li wilt eten, zijn de goede recensies die eerdere gasten schreven. In de vijf maanden die het restaurant nu open is, zijn er al héél wat blije eters de deur uitgestapt. De reacties die gasten online plaatsen, liegen er niet om. Eén van hen is Wendy. “Echt heerlijk gegeten!” schrijft ze. “Alleen al voor de sushi zou ik snel weer teruggaan.” Het eten, de service én het decor van Mi Li krijgen van Wendy een 10! Ook Onno is fan: “De gerechten zijn erg verfijnd, zowel qua smaak als qua presentatie. De bediening is erg vriendelijk en snel. Een echte aanrader!”

Tekst gaat verder onder de foto

MiLi

Toch liever binnenblijven?

Wil je het eten van Mi Li dolgraag proeven, maar heb je geen zin om je huis uit te gaan? Dan laat je het eten toch gewoon naar jou toe komen! Sinds kort kun je het eten van Mi Li ook gewoon bestellen via Thuisbezorgd. Je kunt losse gerechten kiezen of gaan voor een van de zorgvuldig samengestelde menu’s. Klinkt wat ons betreft als de perfecte relaxavond!

Meer lezen over Mi Li?

Mi-Li Utrecht

Nieuw aan de Biltstraat: het Aziatische shared-dining restaurant Mi Li

Een lange tijd stond het pand aan Biltstraat nummer 47 leeg, maar daar is verandering in gekomen! Af...
Mi Li

Dit is waarom je vandaag nog een tafel wil reserveren bij Aziatisch restaurant Mi Li

Afgelopen week was het feest op de redactie van indebuurt! We mochten uit eten bij Aziatisch shared-...

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mi Li. Meer over Mi Li ontdekken?

Mi Li

restaurants en horeca

Biltstraat 47, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.