3 x waarom wij vanavond nog pizza willen eten bij Bastacosi

Aangeboden door Bastacosi Biltstraat 9 augustus 2018

Een pizza bakken, het klinkt zo simpel. Maar wie een lekkere pizza wil, die weet dat daar meer bij komt kijken dan een beetje deeg, kaas en tomatensaus. Wat precies? Dat weten de pizzabakkers van Bastacosi! Ze zijn steengoed in het bereiden van Italiaanse lekkernijen en daarbij is pizza uiteraard hun specialità! Lees hieronder waarom de pizza’s er zo onweerstaanbaar lekker zijn. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een gezonde bodem

Een goede pizza begint met een lekkere bodem. Bij Bastacosi gebruiken ze daarom zelfgemaakte zuurdesem als basis. De door Bastacosi zelf ontwikkelde zuurdesem, geeft de pizzabodem een lekkere en milde smaak. Dat maakt het toevoegen van smaakversterkers overbodig. Daarnaast is zuurdesem goed te verteren. Dat is goed nieuws, want zo is er ook nog plek voor een onweerstaanbaar lekker toetje! Wat dacht je van verse tiramisu, panna cotta of crème van bosvruchten met karamel en choco koekjes? Yum!
Bastacosi Utrecht

Verrassende combinaties

Er gaat niets boven een goede pizza Margherita, maar wie eens wat anders wil is bij Bastacosi aan het juiste adres. De pizzabakkers experimenteren er graag op los met verse ingrediënten en combineren de gekste smaken met elkaar. Daarbij laten ze zich graag inspireren door de seizoenen. Wie op dit moment binnenloopt, kan een zomerse pizza Ravanello bestellen. Dat is een seizoenspizza met pesto van radijsblad en rucola, gele courgette, burrata, spinazie, radijs, zongedroogde tomaat, pijnboompitten. Best bijzonder!

Knapperige korst

Of je nu binnenloopt bij Bastacosi aan de Jan van Scorelstraat, Vleutenseweg of Biltstraat, er is altijd één object dat direct opvalt: de pizzaoven. De kleurige ovens zijn zo groot als een iglo en worden zo heet dat de pizza’s in een paar minuten gaar zijn. De hitte zorgt er ook voor dat de pizza’s een gouden randje krijgen dat zo knapperig is, dat het water je direct in de mond loopt!

Trek gekregen?

De pizza’s zijn het lekkerst als je ze direct opeet. Bij Bastacosi hebben ze daarom heel veel tafeltjes beschikbaar waar je binnen in de gezellige huiskamersfeer, of buiten op het terras kunt genieten van een Italiaans hoogstandje. Zit je liever thuis op de bank of op een picknickkleed in het park, dan kun je de pizza’s ook afhalen. Trek gekregen? Je hoeft niet te bellen of reserveren. Bij Bastacosi loop je gewoon binnen!

Bastacosi Biltstraat pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Biltstraat 33, Utrecht

Bekijk meer:pizzeria's
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.