Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: tijdens de ZIMIHC Sessies geniet je van livemuziek in een intieme setting

Aangeboden door ZIMIHC theater Stefanus 6 januari 2021

Update: de ZIMIHC Sessie van 28 januari is vanwege de lockdown voorlopig verplaatst naar 28 april. Gekochte tickets blijven geldig. 

Genieten van livemuziek in een intieme en informele setting: dat is waar het om draait tijdens de ZIMIHC Sessies. Elke derde donderdag van de maand ben je in de foyer van ZIMIHC theater Stefanus welkom voor een sessie met (een) andere artiest(en). De eerstvolgende editie staat al gepland: op donderdag 28 januari luister je naar een liveoptreden van Eyes of Ruby en Joanna Weston. Dit wil je niet missen! 

Tijdens de ZIMIHC Sessies geniet je van kleine optredens van voornamelijk Utrechtse artiesten. Semi-akoestisch, vaak met eigen nummers, nemen de verschillende muzikanten je mee in hun wereld. Elke sessie vinden er twee verschillende optredens plaats van 45 minuten.

De Italiaanse kust en Nederlandse herfststormen

Op 28 januari ga je als eerst genieten van een optreden van Eyes of Ruby. Het muzikale duo Ilia Timpanaro en Lindy Janssen neemt je ‘mee langs de Italiaanse kust, de Nederlandse herfststormen en vergeten dromen’, zo lezen we op de website van ZIMIHC theater Stefanus. Met hun mooie stemmen, een gitaar en een piano maken Ilja en Lindy lieflijke nummers waardoor je alles om je heen even vergeet en heerlijk wegdroomt.

Vrolijke pop-folk

Optreden nummer twee wordt gegeven door artieste Joanna Weston. Haar muziek laat zich het beste omschrijven als vrolijke pop-folk die je ‘meeneemt op een muzikale reis langs bijzondere momenten in het leven, waarin iedereen zich herkent’. Zin in een voorproefje? Joanna’s debuutalbum ‘Inside out’ heeft elf nummers die je heel graag op repeat wilt zetten.

Tekst gaat verder onder de foto

Joanna Weston
Foto: Joanna Weston

Doe een donatie naar keuze

Wil je de ZIMIHC Sessie met Eyes of Ruby en Joanna Weston niet missen? Snappen we! Via deze link reserveer je direct een plaatsje. Je kunt een donatie doen van een zelf te kiezen bedrag. Het totaalbedrag van de avond gaat direct naar de optredende artiesten. Goed om te weten: er is plek voor 24 mensen en de sessie duurt van 20.00 tot 23.00 uur.

De volgende ZIMIHC Sessie is ook al bekend. Op 25 februari treden Francis & Bacon en Siberian Oxygen op.

Psst… lijkt het je leuk om zelf op te treden tijdens een ZIMIHC Sessie? Of ken je iemand die dat écht eens moet doen? Neem dan contact op via [email protected].Deze bijdrage wordt je aangeboden door ZIMIHC theater Stefanus. Meer over ZIMIHC theater Stefanus ontdekken?

ZIMIHC theater Stefanus

theaters

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:theaters

adv.