Yes, dit weekend kunnen we weer naar het Werkspoor Festival in Utrecht!

Door Anne-Meike van den Berg 17 april 2019

Yes, het paasweekend staat voor de deur! Wat we dit weekend gaan doen, weten we al: naar het Werkspoor Festival! Voor de derde keer kun je in de mooie Werkspoorkathedraal in Utrecht naar dit gratis festival met héél veel foodtrucks, barretjes, live muziek en meer.

Héél veel eten en drinken

Waar het tijdens het Werkspoor Festival vooral om draait? Eten en drinken! De enorme fabriekshal komt helemaal vol te staan met foodtrucks, barretjes en pop-up keukens. Van biologische frieten tot Vietnamees streetfood en van supergezonde smoothies tot flinterdunne crêpes: je vindt het straks allemaal in de Werkspoorkathedraal. Die foodtrucks en pop-up keukens hebben vaak superleuke namen. Een greep uit het aanbod:

  • De Grillende Keukenmeiden
  • Of je Spaanse worst lust
  • Pofferdikkie

Muziek- en kinderprogramma

Tussen het eten door hoef je je geen seconde te vervelen tijdens het Werkspoor Festival. Er zijn verschillende live muziekoptredens, er komen dj’s draaien en je kunt een dansje doen in de Stille Disco. Ook aan de kleintjes is gedacht: ze kunnen in het reuzenrad, zelf limonade maken in de limofabriek of een paasknutselwerk maken.

Tekst loopt door onder de video

Werkspoor Festival 2019

Dan nog even wat praktische informatie: het Werkspoor Festival is van vrijdag 19 april t/m maandag 22 april in de Werkspoorkathedraal. Dit zijn de openingstijden:

  • Vrijdag 19 april: 16.00 – 00.00 uur
  • Zaterdag 20 april: 12.00 – 00.00 uur
  • Zondag 21 april: 12.00 – 00.00 uur
  • Maandag 22 april: 12.00 – 21.00 uur

De entree voor het festival is gratis en er is voldoende plek om je auto of fiets te parkeren. Kijk op de site van het Werkspoor Festival voor meer informatie.Meer over De Werkspoorkathedraal ontdekken?

De Werkspoorkathedraal

entertainment

GeopendHele dag

Tractieweg 41, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Doen Getipt

adv.