7 x superleuke dingen om te doen dit weekend Utrecht

Door Janine Guijt 13 juli 2018

Het weekend staat weer voor de deur, het wordt ontzettend mooi weer en er is de komende dagen van alles te beleven in Utrecht. We weten niet hoe het met jou zit, maar met dit vooruitzicht komen wij die laatste werkdag prima door. Heb je nog geen weekendplannen? Lees dan snel verder!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Potluck Festival

PicknickOp zaterdag 14 juli kun je in het Utrechtse Griftpark naar het Potluck Festival. Potluck…? Yes, dat is een gezamenlijke maaltijd waarbij iedereen iets lekkers meeneemt. Tijdens het festival in het Griftpark ga je dus lekker eten, maar er zijn bijvoorbeeld ook workshops en er is een kledingruil. Check het Facebookevent voor meer informatie.

Veel meer dan alleen heel veel bier

Utrecht TAPT julianapark

Meer dan honderd verschillende bieren, foodtrucks, live muziek en dat alles in één van Utrechts mooiste parken: het Julianapark. Waar we het over hebben? Over Utrecht TAPT dat als motto ‘veel meer dan alleen heel veel bier’ heeft. Op zaterdag 14 en zondag 15 juli kun je naar de tweede editie van dit bierfestival. Een kaartje kost €12,50 en hier lees je meer info:

Utrecht TAPT julianapark

Hop hop hoera! Je kunt dit weekend naar Utrecht TAPT in het Julianapark

Foodtrucks, livemuziek, spelletjes en héél veel verschillende bieren. Word jij blij van deze opsommi...

Kamperen bij RAUM

Foto: Juri Hiensch

Kom op 14 juli overnachten bij RAUM, de openbare expositieplek in Leidsche Rijn. Voor één nacht kun je op het Berlijnplein slapen tussen de kunstwerken, rondslenteren in je joggingbroek, hangen in het paviljoen of fröbelen bij de tent. Er zijn workshops, er is muziek en je kunt spetteren in een heus badhuis. Op www.raumutrecht.nl lees je meer.

RAUM galeries

Berlijnplein 520, Utrecht

Bekijk meer:galeries

Bajes Beach Bios

Bij Copacabajes – het tijdelijke stadsstrand op de kleine luchtplaats van gevangenis Wolvenplein – wordt ieder weekend omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Op zondag kijk je er de Braziliaanse klassieker Cidade de Deus. Meer weten? Check het Facebookevent.

De LiK entertainment

Nu open09:00 - 18:00

Wolvenplein 27, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

A Lazy Sunday Afternoon

A Lazy Sunday Afternoon reizend festival
Foto: AD / Utrechts Nieuwsblad.

Een zonnetje, picknickkleed, lekkere hapjes en een biertje: het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke dag in het park. Voeg daar livemuziek en een hoop gezelligheid aan toe en je krijgt A Lazy Sunday Afternoon. Zondagmiddag kun je met kleedje en al neerstrijken in Park Lepelenburg om van dit alles te genieten. Meer info vind je hier.

WK-finale

Spannend: zondag weten we wie de winnaar is van het WK Voetbal: Frankrijk of Kroatië. Vind je het leuk om de finale met andere voetballiefhebbers te kijken, dan kan dat op heel veel plekken in Utrecht. We maakten een handig overzicht met tips voor je:

WK voetbal Utrecht

Hier in Utrecht kijk je het WK Voetbal

Zondag weten we wie de winnaar is van het WK Voetbal: Frankrijk, België, Kroatië of Engeland. Met no...

Afkoelen

Foto: ANP

Ja hoor, het wordt ook dit weekend weer behoorlijk warm. Volgens de weerberichten wordt het op zaterdag en zondag zo’n 27 graden. Begrijp ons niet verkeerd: wij worden maar wat blij van een felle zon aan de strakblauwe lucht. Maar met deze temperaturen snakken we ook naar wat verkoeling. Wil jij het hoofd koel houden dit weekend? Dat kan gelukkig op een heleboel plekken in Utrecht. Check deze tips!

HITTE-ALARM! Dit kun je doen als het bloedjeheet is in Utrecht

Begrijp ons niet verkeerd: wij worden maar wat blij van een felle zon aan de strakblauwe lucht. Maar...

 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.