Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de singles: hier waan je je in een aflevering van First Dates (maar dan zonder camera’s)

Aangeboden door Restaurant De Markt 18 oktober 2019

Geniet jij ook zo van het televisieprogramma First Dates? Je vergapen aan de ongemakkelijke momenten of juist meegenieten wanneer de vonk wél overslaat… Op 30 oktober waan je jezelf in een aflevering van First Dates. De restauranteigenaren van de Drieharingstraat spelen dan opnieuw voor Cupido tijdens de derde editie van de Dinnerdate.

It’s a match!

Wat is je passie? En wat vind je het leukst om te doen tijdens een (eventuele) vervolgdate? Deze (en meer) vragen beantwoord je wanneer je je aanmeldt voor de Dinnerdate. Op basis van alle ingezonden antwoorden gaat team Dinnerdate singles aan elkaar koppelen. Wie jouw prins(es) op het witte paard is, kom je pas te weten tijdens de Dinnerdate op 30 oktober. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is je mooiste date-outfit uit de kast trekken en naar de Drieharingstraat komen!

Doe mij zo’n loveticket

Durf jij het aan?! Je kunt je tot en met 23 oktober opgeven door dit formulier in te vullen en hier een loveticket te kopen. Je betaalt dan €5,- die na afloop van je date van de rekening af wordt gehaald. De rest van de rekening voldoe jij (of je date) op de avond zelf. Je hoort uiterlijk 25 oktober of voor jou een romantische match is gevonden.

Lees ook:

Date

Dit zijn de favoriete Utrechtse dateplekken van indebuurt-redacteuren

Een van de grootste voordelen van werken bij indebuurt? Dat je er als redacteur voortdurend op uit m...

Bierfans opgelet! Bij deze Utrechtse brouwerij kun je binnenkijken én bier proeven

PK Bar & Kitchen heeft een nieuwe menukaart en dit staat eropDeze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant De Markt. Meer over Restaurant De Markt ontdekken?

Restaurant De Markt

italiaanse restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Drieharingstraat 27, Utrecht

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.