Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de karaokelovers: bij dit café zing je iedere woensdag de longen uit je lijf

Aangeboden door Nieuwe Dikke Dries 10 september 2019
Ook zo gek op karaoke? Op naar café Nieuwe Dikke Dries, want daar kun je iedere woensdag plaatsnemen achter de microfoon. Tijdens ‘Zing de longen uit je live’ komt vanaf 21.00 uur een map op tafel met daarin ruim 460 (!) heerlijke meezingers om uit te kiezen. A-mee-zing! Toch geen fan van karaoke? Kom dan op een andere dag naar Nieuwe Dikke Dries, want hier is het iedere dag feest!

Borrelen, zingen en dansen

Café Nieuwe Dikke Dries is geopend van dinsdag tot en met zondag, en er is iedere dag iets te beleven. Op dinsdag staat de gezellige zaak helemaal in het teken van borrelen. Laat de biertjes op tafel komen, bestel er een goedgevulde borrelplank bij en je dinsdag kan niet meer stuk! Ook leuk: later op de avond kun je ook nog even met je voetjes van de vloer gaan.

Maak het niet te bont op dinsdag, want je wilt je stembanden natuurlijk wél bewaren voor de karaoke-avond op woensdag. Donderdag is het studentenavond, waarbij je tot de vroege uurtjes los kunt gaan op de meest lekkere foute hitjes. Genieten!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Nieuwe Dikke Dries
Foto: Nieuwe Dikke Dries

Yes, weekend!

Heb je na die gezellige doordeweekse avondjes bij Nieuwe Dikke Dries nog energie over? Mooi, want ook tijdens het weekend is het hier heel gezellig. Op vrijdag en zaterdag gaan alle stoelen en tafels aan de kant en wordt het café omgetoverd tot een grote dansvloer. Deze dansavondjes zijn legendarisch in het Utrechtse nachtleven, dus hier wil je bij zijn!

We zijn er weer bij en dat is pri-hi-ma

Naast borrelen, dansen en zingen kun je bij Nieuwe Dikke Dries ook voetbal kijken. Alle Europa- en Champions League wedstrijden waarin een Nederlands team speelt worden hier uitgezonden. Stukken gezelliger dan in je eentje op de bank kijken, toch?!

Lees ook:
Borrelplank Dikke Dries

5 x heerlijke ‘happies’ op de nieuwe menukaart van café Nieuwe Dikke Dries

"Pa, die menukaart van jou kan écht niet meer. Zo oubollig", aldus de dochter van Jos de Winter, eig...
Nieuwe Dikke Dries

Borrelen zoals jij dat wilt: bij dit Utrechtse café zit je goed

Ben je afgestudeerd, jarig of heb je iets anders te vieren? Bij café Nieuwe Dikke Dries kun je vanaf...


Meer over Nieuwe Dikke Dries ontdekken?

Nieuwe Dikke Dries

cafés

Gesloten12:00 - 03:00

Oudkerkhof 36, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.