Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 3 bijzondere Utrechters vertellen hun verhaal live op het indebuurt-podium, kom je luisteren?

Door Janine Guijt 24 januari 2020

Ook al kun je onze redactieleden geregeld in de stad spotten, ons werk bij indebuurt gebeurt vooral online. Op 17 februari brengen we daar verandering in tijdens het allereerste offline indebuurt-event genaamd Vertel!. Met een biertje on the side luister je die avond naar de mooiste verhalen van Utrechters!

Als er iets is wat we als indebuurt-redactie de afgelopen jaren geleerd hebben, dan is het dat verhalen overal zijn én dat iedere Utrechter iets bijzonders te vertellen heeft. Dat willen we graag laten horen tijdens ons allereerste offline (en gratis!) evenement Vertel! op maandagavond 17 februari in Café Hofman.

Fred, Erik en Liza

Tijdens Vertel! luister je naar verhalen van Utrechters. Het zijn indrukwekkende, hartverwarmende of ontroerende verhalen die je eerder op indebuurt Utrecht kon lezen, maar die wat ons betreft ook een real life podium verdienen. Zo is daar Fred, die ooit dure maatpakken en een Audi had, totdat hij dakloos werd. En Erik, die een behoorlijk heftig 2019 achter de rug heeft, waarin hij onder andere de diagnose hiv kreeg. Ook vertelt Liza over hoe ze met het schrijven van liedjes haar adoptieverhaal een plek kon geven.

Wedden dat deze stadsgenoten je een bijzondere maandagavond bezorgen? Dus pak een barkruk, bestel een biertje en kom luisteren in café Hofman!

Praktisch

Klinkt goed, toch? Vertel! begint maandagavond 17 februari om 20.00 uur in Café Hofman. Ieder verhaal duurt een kwartiertje en daarna is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de verteller. Oh, en hadden we al gezegd dat de toegang hartstikke gratis is? Het enige wat je moet doen, is je even aanmelden via het formuliertje hieronder. Tot de 17e!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Ook leuk om te doen in Utrecht:

tweetakt utrecht

16 Utrechtse feestjes en festivals waar we superveel zin in hebben (2020)

Een nieuw jaar betekent nieuwe feestjes en festivals om naar uit te kijken. Van Tweetakt tot Smeerbo...

De beste restaurants van Utrecht: dit zijn al onze tips

7 x hier maak je internationale vrienden in Utrecht

14 x leuke dingen om met je vriendengroep te doen in UtrechtMeer over Hofman Café ontdekken?

Hofman Café

cafés

Geopend11:00 - 23:30

Janskerkhof 17a, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen Getipt

adv.