Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Spaanse les tot fotografietraining: bij dit instituut heb je keuze uit 300 (!) cursussen

Aangeboden door Volksuniversiteit Utrecht 5 september 2019

Je bent nooit te oud om te leren, toch? Als je in je vrije tijd graag iets nieuws wilt leren, is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het nieuwe cursusseizoen van de Volksuniversiteit Utrecht gaat binnenkort weer van start, en dat betekent  dat je je weer kunt inschrijven voor een van de ruim driehonderd cursussen!

De keuze is reuze

Met driehonderd cursussen per jaar is er altijd wel iets dat bij je past. De cursussen die de Volksuniversiteit aanbiedt, zijn ingedeeld in verschillende categorieën, waaronder ‘Lichaam en geest’, ‘Creatief’ en ‘Culinair’. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cursus digitale fotografie, keramiek, creatief schrijven of hatha yoga.

Naast deze cursussen biedt de Volksuniversiteit bovendien ook een aantal bijzondere cursussen, waarvan je misschien niet had gedacht dat ze bestonden. Wat dacht je van een workshop Instagram make-up of een cursus kattengedrag?! Tot slot biedt de Volksuniversiteit ook verschillende lezingen en incompany cursussen. Het volledige aanbod check je via de website.

¿Hablas español? 

De Volksuniversiteit biedt al sinds 1917 taalcursussen aan en is inmiddels een echt begrip in onze stad. Welke taal je ook wilt leren: grote kans dat het hier kan! Arabisch, Deens, Grieks, Spaans of Zweeds: you name it, Volksuniversiteit has it. Wat je niveau is, maakt niet uit. Er zijn lessen voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Hier vind je een overzicht van alle taalcursussen.

Tekst gaat verder onder de foto

Volksuniversiteit Utrecht
Foto: Volksuniversiteit Utrecht

Veel persoonlijke aandacht

Naast het enorm diverse aanbod zijn er nog meer redenen waarom je een cursus zou willen volgen bij de Volksuniversiteit. Zo krijg je hier altijd les van gekwalificeerde docenten en volg je cursussen altijd in een kleine groep. Daardoor is er veel persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Nog een pluspunt: de Volksuniversiteit is gevestigd in een prachtig oud pand aan de Nieuwegracht. Lekker centraal!

Tekst gaat verder onder de foto

Volksuniversiteit
Foto: Irene Vijfvinkel, Volksuniversiteit Utrecht

Inschrijven maar!

Enthousiast geworden? Via de oranje button onderaan dit artikel ga je direct naar de website van de Volksuniversiteit. Hier vind je een overzicht van alle aangeboden cursussen en de tijdstippen waarop ze plaatsvinden. Veel leerplezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Volksuniversiteit Utrecht. Meer over Volksuniversiteit Utrecht ontdekken?

Volksuniversiteit Utrecht

Gesloten09:00 - 16:00

Nieuwegracht 41, Utrecht

adv.