Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantievoorpret! 4 x deze superleuke dingen kun je doen op de Vakantiebeurs

Aangeboden door Jaarbeurs 2 januari 2020

Heb jij ook zo’n last van de January blues? Daarvoor is, wat ons betreft, een simpele remedie: een bezoek brengen aan de Vakantiebeurs! Van 16 tot en met 19 januari verandert de Jaarbeurs in een walhalla voor reizigers. Kom lekker wegdromen bij zonovergoten stranden en doe inspiratie op voor je volgende vakantie. Extra leuk: op deze bijzondere 50e editie van de Vakantiebeurs is nóg meer entertainment dan je gewend bent!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

En de volgende vakantie gaat naar…

Vakantiebeurs
Foto: Vakantiebeurs

Van Belize tot Benidorm, en van de Achterhoek tot Australië: de Vakantiebeurs is hét evenement om inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Honderden bekende en minder bekende reisaanbieders hebben een stand op de beurs, zodat je na afloop van je bezoek ongetwijfeld heel wat mooie oorden aan je reis-bucketlist kunt toevoegen. Extra leuk: bij veel stands kun je tips vragen aan lokale experts. Want wie weet er nu beter waar in een land je moet zijn dan iemand die er woont?!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaarbeurs. Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs markten

Geopend09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

Van tangoworkshop tot meezingen met een coverband

Vakantiebeurs
Foto: Vakantiebeurs

Zeg je Vakantiebeurs, dan zeg je entertainment. Op de beursvloer valt van alles te zien en te beleven. Zo geniet je van Italiaans straattheater, is er livemuziek uit verschillende landen, kun je naar een douanehondenshow of meedoen aan een tangoworkshop. Vind je kijken leuker dan zelf meedoen? Laat je dan verwonderen door de traditionele drakendans of kijk je ogen uit bij de sambadansers die het Caribisch gebied naar de Jaarbeurs brengen!

Speciaal omdat dit de 50e editie van de Vakantiebeurs is, geniet je dit jaar van nog meer entertainment dan normaal. Dit jaar is er een festivaltent opgezet waar de hele dag door vermaak is. Zo treden coverbands Broadway en Piano & Co op, en is er op zaterdagavond een 100% NL drive-in show met niemand minder dan radio-dj Martijn La Grouw.

Leuk voor de hele familie

Foto: Vakantiebeurs
Foto: Vakantiebeurs
Foto: Vakantiebeurs

Overweeg je om je kinderen mee te nemen naar de Vakantiebeurs? Goed idee! Ook voor hen is namelijk van alles te doen. Volg de speciale kidsroute en ga met de hele familie op ontdekkingstocht. Onderweg kan je kroost zich uitleven op een springkussen, een rit maken in het reuzenrad of spelletjes spelen en kans maken op leuke prijzen. Wat jullie ook doen, sla hal 10 niet over. Hier vind je een enorme waterbak waar je kids kunnen zeilen, suppen en kanoën. Leuk! Ook is er een kidszone waar de hele dag een animatieteam is, en de kleintjes kunnen tekenen, knutselen, gamen of dansen in de minidisco.

Eet je graag tapas of heb je liever gyros?

pasta
Foto: Pexels.com

Heb je na een paar uur rondwandelen op de beurs honger gekregen? Dan is het hoog tijd om een lekkere lunch te scoren! Je vindt op de Vakantiebeurs eten uit alle windstreken, van Indonesische nasi goreng tot Spaanse tapas en Italiaanse pasta. Strijk neer op een van de gezellige terrassen en geniet van een heerlijk hapje uit je favoriete vakantieland. Kun je mooi vast in de stemming komen!

Daar gaan we!

Vakantiebeurs
Foto: Vakantiebeurs

Plaatjes kijken is leuk, maar erbij zijn is natuurlijk nóg leuker! Scoor daarom nu je kaarten voor de 50e editie van de Vakantiebeurs! De beurs duurt van 9.30 tot 17.30 uur en vindt plaats van donderdag 16 januari tot en met zondag 19 januari 2020. Op zaterdag is de beurs geopend tot 20.00 uur.

Scoor je je kaartje nu vast online, dan bespaar je ook nog eens geld! Een kaartje kopen via de website kost €12,- en doe je hier. Aan de deur betaal je €15,-. Kom je liever alleen in de middag? Scoor dan een middagticket voor €8,- (€12,- aan de kassa). Hiermee heb je toegang tot de beurs van 13.00 tot 17.30 uur. Als je alleen wilt langskomen op zaterdagavond, is er het zaterdagavondticket voor €8,- (€9,- aan de kassa).

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.