Hier kun je het hele paasweekend shoppen én maak je kans op leuke prijzen

Aangeboden door De Utrechtse Bazaar 19 april 2019

Pasen staat voor de deur en dat betekent extra veel tijd om leuke dingen te doen! Heb je nog geen plannen, maar wel veel zin om eropuit te gaan? Kom dan gezellig langs bij de Utrechtse Bazaar. Je kunt hier het hele weekend shoppen, genieten van livemuziek én je maakt ook nog eens kans op toffe prijzen! 

Het regent prijzen

Winkelen bij de Utrechtse Bazaar is het ideale uitje voor met het hele gezin, want je vindt hier van alles. Speelgoed, kleding, parfum of vers fruit nodig? In een van de honderden kraampjes die de markt rijk is, tref je zeker aan wat je zoekt. Tijdens de paasdagen is het bovendien extra gezellig op de bazaar, omdat er op eerste en tweede paasdag live muziek is van zanger en dj Jojo. Daarnaast maak je dit weekend ook kans op toffe prijzen met de tombola’s. Wie weet ga jij wel naar huis met een Lenovo tablet, terrasverwarmer of kinderglijbaan! Neem je je kinderen mee, dan gaan zij in ieder geval niet met lege handen naar huis. Als ze een zelf versierd ei meenemen naar de bazaar, mogen ze een cadeautje grabbelen uit de grabbelton.

Tekst gaat verder onder de foto

Utrechtse Bazaar
Foto: Utrechtse Bazaar

Zomerse braderie

Lukt het niet om langs te komen tijdens Pasen? Geen probleem, want je kunt ieder weekend komen shoppen bij de Utrechtse Bazaar. In de zomermaanden is de markt nog groter dan normaal, omdat je dan ook kramen en attracties vindt buiten het gebouw. Van 4 mei tot en met 1 september 2019 wordt deze Utrechtse Braderie iedere zaterdag en zondag georganiseerd.

Zelf spullen verkopen?

Als je zelf een grote voorjaarsschoonmaak hebt gehouden en veel spullen kwijt wil, kun je ze verkopen op de Utrechtse Braderie. Voor maar €20,- huur je een buitenkraam voor een heel weekend.

Kom je gezellig shoppen tijdens Pasen? Je bent op zaterdag, zondag (eerste paasdag) en maandag (tweede paasdag) welkom van 8.30 tot 17.00 uur.Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Utrechtse Bazaar. Meer over De Utrechtse Bazaar ontdekken?

De Utrechtse Bazaar

markten

Vandaag gesloten

Groenewoudsedijk 6, Utrecht

Bekijk meer:markten

adv.