Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utrecht heeft er een nieuw stadspark bij: ontdek Park 6 in TivoliVredenburg

Aangeboden door TivoliVredenburg 12 juli 2018

Utrecht is een stadspark rijker! Gedurende de zomermaanden kun je voluit genieten van Park 6, een indoor festivalterrein middenin TivoliVredenburg. Lees hieronder wat je precies kunt verwachten tijdens de vrijdag- en zaterdagnachten in Park 6.  

Like a festival

Stel je wandelt een park in en je ziet in je ene ooghoek een lichtgevende dansvloer en in de ander tafeltennistafels en een levensgroot Twister speelveld. In je oren hoor je dansbare deuntjes en verderop hoor je een vogeltje fluiten. Uiteindelijk blijkt dat geen vogel te zijn, maar een knappe man of vrouw die je aandacht probeert te trekken. Dat is de setting die je ongeveer kunt verwachten in Park 6. Het is zogezegd al het goede van festivals, campings en avondjes parkhangen bij elkaar minus de onaangename kanten van die drie dingen. Er zijn vooral heel veel plusjes, want de kaart is gevuld met vrolijke drankjes en op de activiteitenagenda staat ieder weekend weer van alles waar je spontaan blij van wordt.

Pingpongen met een pilsje

Park 6 duikt ieder weekend weer op, maar altijd weer nét in een ander jasje. Naast het reguliere programma kun je er terecht voor activiteiten waardoor je tegen je vrienden wilt zeggen: ‘Laat je bier staan, we doen mee!’ De ene week kun je er om middernacht aanschuiven voor een yogasessie en de andere week staat er om 21.30 uur een presentatie over veganistisch eten op het programma. Voor de echte pingpongfans is er zelfs een rond de tafel-avond, waarbij je voor € 5,- inschrijfgeld kunt spelen om fantastische zomerprijzen. En natuurlijk kun je in Park 6 ook gewoon dansen tot je spieren soepel zijn, kletsen tot je schor wordt en bier drinken tot je trek krijgt in wat sterkers. Wil je lekker in de sferen komen, check dan de onderstaande video:

Tekst gaat door onder de video 

Met de roltrap naar het park

Geen avond missen in Park 6? Stel dan een wekelijkse zomerwekker in op vrijdag 21.00 uur, want dan opent het park haar hekken. Of beter gezegd: roltrappen. Park 6 is namelijk te vinden op de vijfde en zesde verdieping van TivoliVredenburg. Dat is vanuit Het Gegeven Paard (begane grond) twee roltrappen omhoog en dan naar links. En het mooie aan dit festivalterrein slash stadspark is: het sluit pas om 03.00 uur. Bon voyage, veel plezier en tot daar!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden. Deze bijdrage wordt je aangeboden door TivoliVredenburg. Meer over TivoliVredenburg ontdekken?

TivoliVredenburg

poppodia

Gesloten10:00 - 21:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:poppodia

adv.