Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Utrechtse Halloweenfeestje wil je niet missen

Aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030 11 oktober 2019

Het is binnenkort griezelen geblazen aan de Amsterdamsestraatweg, want op zaterdag 26 oktober 2019 staat de straat volledig in het teken van Halloween. Er valt die dag van alles te beleven voor kinderen en ouders. Zo is er tijd voor trick or treat én een spannende spookspeurtocht met echte scare actors… Haal je mooiste Halloweenoutfit maar vast van zolder, want hier wil je bij zijn!

Met een lampionnetje

Het belooft een griezelige én gezellige dag te worden tijdens het Halloweenfeest aan de Straatweg. Het feest gaat om 15.00 uur van start met een parade die tussen het Paardenveld en de Marnixlaan zal lopen. Zorg wel dat je een halfuur van tevoren al aan de Straatweg bent, want bij fem fotoshop kun je vanaf 14.30 uur een gratis lampion ophalen!

Ronddwalen over de Straatweg

De parade waar we het over hebben, is allesbehalve een gewone parade. Natuurlijk is er genoeg tijd om onderweg bijzondere Halloweenoutfits te spotten en te genieten van een lekkere traktatie, maar de parade is óók een speurtocht.

Laat je meevoeren door het verhaal van vier historische figuren die al honderd jaar door de Straatweg dolen, op zoek naar datgene wat hen eindelijk rust kan bezorgen. Zo is er bijvoorbeeld de fotografe die al een eeuwigheid één specifiek voorwerp mist, en zijn er nog drie anderen met een soortgelijk verhaal. Tijdens de speurtocht verzamel je hints en zoek je mee naar de voorwerpen die de vier historische figuren zijn kwijtgeraakt. Lukt het jullie om dat ene puzzelstukje te vinden dat hun de eeuwige verlossing geeft?

Altijd leuk: windowshoppen

Heb je zin om al voor het Halloweenfeest in de stemming te komen? Breng dan zeker een bezoekje aan de Straatweg in de week voorafgaand aan het evenement. Traditiegetrouw zullen ondernemers aan de straat hun etalages uitdossen in Halloweenthema. Een vakkundige jury beoordeelt wie de mooist versierde Halloweenetalage van dit jaar heeft, dus reken maar dat de ondernemers alles uit de kast zullen halen!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: ASW030
Foto: ASW030
Foto: ASW030

Ben je erbij op 26 oktober? Vanaf 14.30 uur ben je welkom bij fem fotoshop om een gratis lampion op te halen voor tijdens de spookspeurtocht. Deze begint om 15.00 uur en duurt ongeveer twee uur.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030. Meer over Ondernemersvereniging #ASW030 ontdekken?

Ondernemersvereniging #ASW030

zakelijke dienstverleners

Bemuurde Weerd OZ 31, Utrecht

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.