Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: de Utrechtse band Brassa treedt binnenkort op en jij kunt er gratis bij zijn

Aangeboden door Bij De Steef! 11 september 2020

Luid jij het weekend het liefst in met livemuziek? Dan bof je, want binnenkort organiseert Bij de Steef!, dé culturele plek in ZIMIHC theater Stefanus, een toffe vrijmibo. De borrel vindt plaats in De Voedseltuin en er is een gratis liveoptreden van de Utrechtse all female brassband Brassa. Blok vrijdagmiddag 25 september dus maar vast in je agenda!

Voor deze zomerse editie van de vrijdagmiddagborrel wijkt Bij de Steef! deze keer uit naar De Voedseltuin in Overvecht Noord. In deze gemeenschappelijke tuin verbouwen Overvechters samen biologische groente, fruit, kruiden en bloemen. Het leuke is dat iedereen die meehelpt ook meedeelt in de oogst. Op 25 september wordt er voor een keer niet getuinierd, maar kun je komen genieten van de feestelijke en zomerse klanken van Brassa. Een vrijmibo zou natuurlijk geen vrijmibo zijn zonder lekkere drankjes en versnaperingen, dus kun je ook fris, bier en hapjes scoren.

Een vrouwelijke brassband die eigen muziek maakt

De Utrechtse dames die samen Brassa vormen kwamen voor het eerst bij elkaar in februari 2019. Ze hadden toen een duidelijk doel voor ogen: een brassband begin die uitsluitend bestaat uit vrouwen én die eigen muziek maakt. Precies een jaar later was hun brassband Brassa een feit. Het viertal focust zich naar eigen zeggen ”vooral op het maken van dansbare muziek met blaasinstrumenten en een lekkere beat.” Ben je benieuwd hoe dat klinkt? Kom dan gezellig naar De Voedseltuin om (vanuit je stoel) een dansje te wagen!

Praktisch

Het liveoptreden van Brassa is gratis toegankelijk en vooraf aanmelden is niet nodig: je kunt je ter plekke melden bij de ingang. Je bent welkom vanaf 15.00 uur en de show start een half uurtje later. Meer informatie vind je hier.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij De Steef!. Meer over Bij De Steef! ontdekken?

Bij De Steef!

cafés

Vandaag gesloten

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.