Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Je kunt donderdag naar een openluchtbioscoop bij de Parel van Zuilen

Door Janine Guijt 16 september 2020

Een van de leukste dingen aan de zomer? Dat je er op heel veel plekken in Utrecht in de buitenlucht films worden vertoond. Je kleedje uitspreiden en onder het genot van een biertje en de ondergaande zon een film bekijken: zeg nou zelf, dat klinkt toch heerlijk? Komende donderdagavond 17 september kun je ook weer naar zo’n buitenbios. Bij de Parel van Zuilen wordt de docu Down to Earth vertoond.

Down to Earth

De Parel van Zuilen is een restaurant aan de Vecht, waar ze ook regelmatig concerten, theateroptredens en andere evenementen organiseren. Komende donderdag kun je er dus naar de film Down to Earth: een documentaire waarin je een vijfkoppig Nederlands gezin volgt, dat de hectiek van de moderne consumptiemaatschappij achter zich laat en de reis van hun leven maakt. Zonder crew of vastomlijnd plan, maar wel elk uitgerust met een camera en rugzak gaan de gezinsleden op pad. Tijdens het vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij stammen op zes verschillende continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de zogenaamde earth keepers: op traditionele wijze levende mensen die in verbinding staan met de natuur en in harmonie met de planeet leven.

Een kaartje kost €10,- en het evenement begint om 21.00 uur. Meer info over de filmvertoning vind je door op het blokje hieronder te klikken.

De Parel van Zuilen

In de Zwoele Zomeravond Filmreeks: Down to Earth

In ‘Down to Earth’ volgen we een vijfkoppig Nederlands gezin dat de hectiek van de moderne consumpti...

Nazomeren in Utrecht: 7 x hier in de stad geniet je van het heerlijke weer

Het is september! Dit is er deze maand te doen in Utrecht

Vanaf deze week kun je bijna dagelijks naar de film in de bibliotheek aan de Neude

7 leuke activiteiten in Utrecht om in je eentje te doen

10 x fijne plekken om cocktails te drinken in Utrecht

De stad ontvluchten: 6 x terrassen in de natuur bij Utrecht

Meer over

Doen Getipt

adv.