Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: tijdens dit event vind je 70 e-bikemerken onder één dak (en je kunt ze allemaal testen!)

Aangeboden door Jaarbeurs 13 februari 2020

Al fietsend door de stad is het je misschien al opgevallen dat steeds meer mensen hun oude stalen ros hebben ingewisseld voor een e-bike. Niet zo gek, want een e-bike is lekker snel én bespaart je flink wat trappen. Wil je ontdekken of een e-bike iets voor jou is en welk model het meest geschikt is? Breng dan een bezoekje aan E-bike Xperience 2020, dat van 28 februari tot en met 1 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs. Via indebuurt krijg je bovendien €5,- korting op je ticket!

Mocht je eigenlijk geen flauw idee hebben wat de voordelen van e-bikes zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf, dan mag je E-bike Xperience 2020 al helemaal niet missen! Tijdens de beurs vind je ruim zeventig e-bikemerken onder één dak, zodat je een goed beeld krijgt van alle opties. Daarnaast zijn er genoeg specialisten aanwezig die jou kunnen helpen bij de zoektocht naar de ideale elektrische fiets.

Ritjes maken op het indoor testparcours

Van elektrische stadsfiets tot e-mountainbike, speed pedelec of hyride sportfiets: op het gebied van e-bikes is tegenwoordig heel veel mogelijk. Als je tijdens E-bike Xperience 2020 e-bikes hebt gezien die je bevallen, kun je ze direct uittesten op het indoor testparcours. Het parcours is voorzien van een helling, zand- en schelpenpaden: kun je meteen ontdekken hoe jouw toekomstige e-bike rijdt op verschillende ondergronden!

Tekst gaat verder onder de foto

E-Bike Experience
E-Bike Experience 2019 | Foto: Verkijk

De zoektocht naar je e-bike begint hier

Als je via deze link je tickets voor E-bike Xperience 2020 koopt, krijg je €5,- korting. Je betaalt dan slechts €11,- in plaats van €16,-. Heb je na de beurs de smaak van het fietsen te pakken gekregen? Dan bof je, want met je ticket krijg je toegang tot twee andere fiets-evenementen die ook van 28 februari tot en met 1 maart plaatsvinden in de Jaarbeurs: Bike MOTION Benelux en de Fiets- en Wandelbeurs.

Bike Motion Jaarbeurs

Yes! De sportiefste fietsbeurs van Nederland komt naar Utrecht (en wij geven korting op tickets)

Fietsfanaten opgelet! Bike MOTION Benelux komt er weer aan. Van 28 februari tot en met 1 maart 2020 ...


Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs


Gesloten09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

adv.