Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: tijdens het gratis BeautyCollege kom je álles te weten over botox en fillers

Aangeboden door DermaClinic 22 november 2019

De meeste mensen hebben weleens van botox en fillers gehoord, maar wat doen beide eigenlijk met je? Wie mag deze behandelingen uitvoeren? En hoelang blijft het middel werkzaam? Deze en nog véél meer vragen komen aan bod tijdens het gratis BeautyCollege op 28 november 2019. Tijdens dit beauty-evenement opent DermaClinic haar deuren zodat jij alles te weten kunt komen over botox, fillers en huidverjonging. Extra bijzonder: Karin zal deze avond live (!) een behandeling ondergaan.

#durftevragen

Tijdens BeautyCollege krijg je de unieke kans om dr. Anke Hoogers-Leufkens het hemd van het lijf te vragen. De cosmetisch arts weet alles van injectables en deelt haar kennis graag met jou. Of je nu vragen hebt over de behandeling zelf of benieuwd bent naar de werking van botox: geen vraag is te gek!

Goede voorlichting is belangrijk

Het BeautyCollege in Utrecht is de tweede editie van het evenement. Eerder organiseerde DermaClinic deze ‘collegetour voor beauty-vragen’ al in Den Bosch. Het idee komt van dr. Catharina Meijer, cosmetisch arts en oprichter van de landelijke keten DermaClinic. “Cosmetische behandelingen worden steeds laagdrempeliger en het aantal aanbieders groeit hard”, vertelt de arts.

“Helaas gaat de groei ook gepaard met onwenselijke praktijken door nietbevoegden, het gebruik van inferieure producten en wantoestanden.” Daardoor kan het lastig zijn om te bepalen waar je naartoe gaat voor een behandeling van goede kwaliteit. Dr. Catharina Meijer wil met BeautyCollege volledige en betrouwbare informatie geven, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: DermaClinic

Bijzonder: Karin krijgt live injectables

Tijdens BeautyCollege kun je met eigen ogen zien hoe een behandeling met injectables in zijn werk gaat. Een cosmetisch arts van DermaClinic zal Karin (41) live behandelen en jij kunt meekijken op een groot scherm. Nadat Karin steeds vaker de vraag kreeg of ze moe of boos was, besloot ze dat het tijd was om iets aan haar rimpels te laten doen. “Ik hoef er echt geen tien jaar jonger uit te zien, maar ik wil er wel zo uitzien als ik me voel”, aldus Karin. Of ze het spannend vindt? Dat valt reuze mee: “Tijdens het voorgesprek met Anke werd ik al enthousiast over mijn behandeling. Ik heb er zin in!”

Naar huis met een goodiebag én een hele hoop kennis

Wil jij meer te weten komen over injectables en je vragen stellen aan een betrouwbare cosmetisch arts? Meld je dan kosteloos aan voor BeautyCollege! Het evenement vindt plaats bij de kliniek van DermaClinic aan de Maliebaan 81 op 28 november 2019 vanaf 18.30 uur. Extra leuk: na afloop krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Aanmelden kan via de oranje button hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door DermaClinic. Meer over DermaClinic ontdekken?

DermaClinic


Maliebaan 81, Utrecht

adv.