Tip: tijdens A Night Between the Stars krijg je een kijkje in de musicalwereld

Door Anne-Meike van den Berg 10 februari 2019

Ken jij alle grote musicalhits uit je hoofd? Zijn musicalsterren als René van Kooten en Stanley Burleson jouw grote idolen? Kortom: ben jij helemaal dól op musicals? Dan hebben we een toptip voor je. Maandag 18 februari kun je naar A Night Between the Stars in het Beatrix Theater in Utrecht.

Dansen, zingen én acteren: het is nogal wat. Avond na avond staan Nederlandse musicalsterren op het podium om een spectaculaire show neer te zetten. Wat drijft hen? En wat betekent het bijvoorbeeld voor ze als ze een award winnen? Hier kom je achter tijdens A Night Between the Stars.

Kijkje achter de schermen

Onder leiding van een Vajén van den Bosch vertellen musicalsterren als Freek Bartels, René van Kooten, Stanley Burleson, Brigitte Heitzer, Nurlaila Karim en Renée van Wegberg alles wat jij als echte musicalliefhebber altijd al wilde weten. Stel al je vagen en ga met je favoriete musicalster op de foto. Natúúrlijk is deze avond niet compleet zonder muzikale previews en optredens van de sterren. Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toeging tijdens A Night Between the Stars? Check hier de aftermovie:

Tekst loopt door onder de video

Tickets

A Night Between the Stars is op maandag 18 februari van 20.00 tot 21.50 uur in het Beatrix Theater in Utrecht. Tickets zijn online koop vanaf €29,-.Meer over Beatrix Theater ontdekken?

Beatrix Theater

entertainment

Nu open09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Jaarbeursplein 6A, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Doen Getipt

adv.