Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier geniet je van een gratis concert (en een daghap kost er nog geen tientje)

Aangeboden door Bij De Steef! 1 november 2019

Dat een gezellig avondje uit heus niet duur hoeft te zijn bewijst Avond Bij de Steef! De ingrediënten voor zo’n avond zijn simpel: goede muziek, een fijn publiek én een smakelijke dagschotel voor maar €9,50 per persoon. Op 15 november is het weer zover en kun je – gratis en voor niets – genieten van een liveoptreden van de Utrechtse band Kalio Gayo. 

Folksongs met een vleugje reggae en ska

Als je een beetje last hebt van een herfstdipje, ga je gegarandeerd blij worden van de muziek van Kalio Gayo. De Utrechtse band maakt catchy nummers geïnspireerd op folkmuziek uit Oost en West. Tel daar een vleugje ska, latin én reggae bij op en je snapt: stil blijven staan tijdens dit concert is héél lastig. De vierkoppige band staat erom bekend om hun energieke optredens, dus behalve genoeg te luisteren valt er ook genoeg te zien!

Tekst gaat verder onder de video

Mee-eten?

Voorafgaand aan het concert van Kalio Gayo zorgen de cateraars van De kokjes voor een heerlijke dagschotel. Wil je mee-eten, dan betaal je daarvoor maar €9,50 per persoon. Wat er op het menu staat? Dat blijft nog even een verrassing. Wel kun je speciale dieetwensen vooraf aangeven, zodat De kokjes daar rekening mee kunnen houden. Wil je mee-eten, meld je dan wel eerst aan via via [email protected]. De dagschotel wordt geserveerd tussen 18.30 en 20.00 uur.

Praktische info

Het concert van Kalio Gayo wordt gehouden op 15 november 2019 en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Het concert vindt plaats in Bij de Steef!: de ontmoetingsplek in de foyer van ZIMIHC Theater Stefanus. Lukt het je niet om Avond Bij de Steef! mee te maken? Geen zorgen, want ZIMIHC Theater Stefanus en Bij de Steef! organiseren genoeg andere evenementen. De agenda bekijken doe je hier.

Lees ook:

zimihc-utrecht-stefanus-4

Bij deze fijne flexwerkplek is de koffie lekker betaalbaar

Ben je op zoek naar een plek om te flexwerken, dan kun je in Utrecht bij heel wat koffiezaken terech...

Hé kantoortijger! In deze Utrechtse urban jungle is vergaderen een feestje

De gemiddelde vergaderzaal scoort waarschijnlijk niet héél hoog op een lijst van inspirerende plekke...


Meer over Bij De Steef! ontdekken?

Bij De Steef!

cafés

Gesloten09:00 - 14:00

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.