Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te gek! Deze week kun je naar een silent disco van radio 538 op Utrecht Centraal

Door Pauline Dons 28 januari 2020

Ben jij deze week te vinden op Utrecht Centraal en moet je even wachten op je trein? Vanaf woensdag 29 januari openen dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga ‘Das Coen und Sander Pop-up Fest’ op het station. Drie dagen lang kun jij tussen het reizen door je voetjes van de vloer gooien in een silent disco, gezellig een alcoholvrij biertje drinken en je in te gekke outfits hijsen.

Stationshal

De radiostudio van 538 wordt woensdag verplaatst naar de stationshal ter hoogte van spoor 18 en 19. Hier zullen Coen en Sander tussen 16.00 en 19.00 uur live radio uitzenden. Artiesten Timmie Tirol, DJ Maurice en Immer Hansi zullen ook in de studio optreden, zo schrijft radio 538 in een persbericht. ‘Das Coen und Sander Pop-Up Fest’ is geopend tot en met vrijdag 31 januari. Met het Pop-up Fest laten Coen en Sander bezoekers alvast in de stemming komen voor ‘Das Coen und Sander Fest’, dat op vrijdag 6 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs.

In de Jaarbeurs

Hoewel het feest van Coen en Sander begon als een kleinschalig oktoberfest, is het inmiddels uitgegroeid tot een populair feest. Net als tien jaar geleden, wordt de editie van dit jaar ook in de Jaarbeurs gehouden. Dus, heb jij na drie dagen feesten op het station nog niet genoeg gehad? Op vrijdag 6 maart kun je ’s middags vanaf 13.00 uur al terecht in de Jaarbeurs voor een heus bierfeest met bratwurst en Duitse optredens. Van 17.00 tot 23.00 uur gaat ‘Das Fest’ officieel van start.

Let op: kaarten zijn beperkt en het feest is alleen toegankelijk als je achttien jaar of ouder bent.

Lees ook:

Utrecht Centraal

9 x uit eten op Utrecht Centraal

Op zoek naar een leuke plek om wat te eten met iemand die niet uit Utrecht komt? Of gewoon zin om je...

10 x tips voor een dagje uit in Utrecht

Dit gebeurt er als je random voorbijgangers een knuffel geeft op Utrecht Centraal

adv.